El clásico ikväll!

Jag hoppas, jag HOPPAS Real vinner. Och så blir det El clásico i CL oxo, det är lite viktigare än nu.
Spännandeeeeeeee ! :D Nu ska jag glo klart på derbyt mellan city och united och dricka upp groggen med my love. Fotbollsg33ks lr vad:) and we love it. Hatar folk som hatar fotboll. jääääk.





Viva los blancos!<3


Grekland resa bokad:)

Ikväll bokade vi våran resa till Kreta, (Greklands största ö):) Fett kul! Vi åker i juli.
Aldrig vart i Grekland tidigare så det ska bli riktigt skoj:) och så ska vi bo 5 stjärnigt, på Plaza Di Porto:D
Jag längtar järnet;) Sola, bada,glassa och ha det allmänt bäst. Lovely!



Nu ska jag glo klart på CL:) mitt älskade Real Madrid spelar borta mot Tottenham. Det känns ju ändå rätt så klart att Real går vidare eftersom de vann med 4-0 första matchen. Tror knappast Spurs gör lika många mål idag;)
Och det roligaste är att jag är Real-fan och Magnus Tottenham-fan. hahha.D

Hala Madrid och hejdå.


Paper bomber.

Beroendeframkallande spel, verkligen. Skitkul oxo:) Tränade på nautilus idag, och spelade medans jag värmde upp på cykeln, och 20 minuter kändes som 2 minuter:)
Tränade mycket mage idag, det behövdes efter allt onyttigt jag pepprat i mig, och så har jag haft så ont i ryggen på sistone. Och ibland hugger det till och det känns som mina nerver typ har ihjäl varandra. Tur att man är härdad I must say;)

Och dagens(tränings)match blev inställd. Vi skulle haft hemmamatch mot Hällby, men retardsen ställde in eftersom de inte ville komma hit och spela!(?) Luffarjävlar.

Och snart ska jag pallra mig till Ica för att köpa nåt gott. Är lite sugen på tacos ikväll, men kanske blir sugen på en fet köttbit istället när jag ändå är där;) Kött och kräftor, det är banne mig det bästa jag vet:) Mums!

Och btw, i sommar blire förmodligen en resa till Grekland:) GÖTT!
hejsvej!


wtf har hänt?

Jag känner att allt inte riktigt är i sin ordning för tillfället och det gör mig arg..blä