What you got.

Sååå bäst ! http://www.youtube.com/watch?v=6O3NmqzTpFM  =D

Vill tacka alla för mina presenter och för sällskapet..  I loved everything =) Och tack till alla som gratulerade =)

Ganska lugn helg. Festade ju i fredags, men följde inte med ut eftersom vi hade match igår mot Vingåker, som vi vann med 8-0.Nice. Sista matchen på söndag, mot Viljan.

Och idag hade herrlaget sin sista match,som de vann med 2-0. Det var en bra match =)

Innan det var jag ute och åt med Linn,Malin,Moa och Sanne.. Synd att man inte träffade Malin så mkt nu i helgen.
Igår var alla i kholm på Fred´s inflyttnngsfest,som jag också skulle vart på, men jag var för trött och seg. Då är jag inget roligt sällskap. Och dessutom är jag inget fan av Statt direkt heller. Kollade iaf på film med min älskling, Footsoldier, en verklighetsbaserad film. Mycket bra. Lite väl grym bara... Däckade järnet sen.Det var så skönt så.

Efter att vi var och kollade på herrarnas match,så gled jag och Mike ut och sprang en runda.. Och mitt lår gör ont ! Gjorde det igår med, men det gör mer ont idag. Det kommer och går,och jag blir snart galen....
Pepprat i mig kakor sen dess. Helvete vad gott det var.. Jag som inte är ett kak-fan egentligen,har gått och blivit värsta kakfnasket. Iaf ikväll. =)

Jag  hoppas att Roy har det bra i Norge.Saknar honom.. Läge att komma hem snart =)

och en hälsning till Sabina som är i Barcelona. Hoppas du har det super kul och blir brun och fin.=) Är inte ett dugg avis =P

Nu ska jag lägga mig och läsa. Skapligt trött man börjar bli. Ha de gött hörrenini ! =D Natti patti.


ett stoooort GRATTIIIS :

Till mig själv ! Jag fyller år idag. Hela denna dag ska bara handla om mig..Lalalalaaaaa... =)
Nu är klockan  efter tolv.. Och ändå har så många redan grattat mig,. Jag blir så glaad.. =) wohooooooooo !=)  =)









PIMP PIMP HURRAAAAAAAAY ! =D


changes.

Hata snåla och giriga människor,som bara tar och tar och aldrig ger nåt tillbaka.Jävla luffare. Ingen skam i kroppen heller, det tyder väl på dålig uppfostran eller nåt ?
Om man ber någon skjutsa en, såå ger man SJÄLVKLART pengar. Bensinen är inte gratis,och ingen räknar nånsin med slitage på bilhelvetet.
Om man ber nån lägga ut åt en så länge,så ger manju pengarna när man fått det man bett om ?
Och är man skyldig nån pengar så ska man väl banne mig betala tillbaks ?  Alla ska betala sitt, o sluta snylta på andra.. Men vissa, de gör det helt enkelt inte,och jag kan bara inte förstå varför ? Jag fattar inte att man inte skäms..... Usch...

---
Iaf.
Funderar på om jag ska glo på Vänner eller lägga mig och läsa. Håller på och läser Tyst vittne nu. Intressant bok.Inte sett serien,men det tänker jag göra efter att jag läst skiten. Very nice, fågelbajs. =) Läste nyligen ut Magdalena Graaf´s självbiografi, Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Fan så bra den var...

---
Vad skönt det har varit med en lugn helg. Var med Nermina i Kholm och käkade på Donken igår, sedan glassade vi hos Rello ett tag. Hyrde film, P.S. I love you, som jag kollade på med Magnus.Trodde den skulle va bättre faktiskt. Tror vi sket i slutet,för jag kommer inte ihåg hur den slutade..

Nästa helg blir oxo lugn.Ska jobba. Och helgen därpå ska vi fira mig som fyller år =) Den 25 september, ifall ni glömt =D Dan efter eller på lördagen ska det  firas hemma hos mig,sedan utgång.Då vill jag ha alla mina stjärnor med,  laget och darlingen =) Får se vilka som kan =) Lalalalaaaaaa.....

---
Min ena bror åkte till Norge idag.Eller det blir igår eftersom klockan är efter tolv. Skriver med honom på msn nu o försöker få honom att inte flytta dit helt och hållet. =) Jordin Sparks- tattoo. Skön låt må jag säga =) Han skickade den för en sväng sen och sa att jag skulle digga den. Så rätt så  =) Lyssna själva !=)
http://www.youtube.com/watch?v=nyfY98PZkSQ


Dåså hörrni. Im thanking for me.

See yaa,dont wanna bee yaaa...


miss independent.

Förra helgen: Lagfest hos jojjis. Alla möttes upp hos Sandra,och sedan vare nån sjuk lek vi skulle leka. Vi hade 1 objekt lista och 1 göra-saker-lista +bildbevis. Så förra fredags kvällen kunde ni hitta mig och Johanna ute på elljusspåret och leta efter grankottar och skalbaggar. Haha.Vi hittade ingen skalbagge men hon lyckades hitta en tusenfoting.Och stackars Kattis som var så duktig och lyckades med alla bilder =) Vi 3 i samma lag. Vi vann inte, så det gjorde det hela mindre kul.Vi hade gjort det om vi hade funnit den där förbaskade insekten. Sedan käkade vi alla pizza och sjöng Singstar bl a.. =) Det var skoj. =)
Och i lördags så firade vi Malin, i Kholm. Det var kul på förfesten,inte ute. Statt suger ! 

Igår var jag och Magnus i Etuna och käkade på Ming. =) Sedan åkte vi till Statoil och hyrde film. Han fick välja,det blev Angel, och den SÖG ! Vi träffade Michael och Sandra där och bestämde att de skulle kolla med oss. Dom 2 däckade till filmen. Bevis på hur bra den var. haha. ;)

Och idag blire lugnt. Ska bara dega och glo på filmer och moffaaaaa =) Jag ångrar att jag inte åkte med mina föräldrar till sthlm...Så länge sen jag träffade mina kusiner, och då kunde ja träffat Hadeel med,som förövrigt är hemma från sin Sydamerika resa.Hon var här för 2 helger sen.Så brun och fin så =)

Btw, Hanna made my day förresten med sitt telefonsamtal. Hon är en sån som man blir så glad av. Saknar aset.=(


2 and a half men nu =D puss heeeej.