away from the sun.

Skoja inte. Den finns fan inte =( Helgen var mycket trevlig.Fastän vissa ärthjärnor bangade. I fredags så tog jag det lugnt dårå,eftersom mitt huve höll på att explodera.Hade världens huvudvärk med andra ord.Kändes som att my head var med barn =/.
Och i lördags så krökade vi=) Vi var på inflyttningsfest hos Carita och Johan.Askul. =) Och sedan skjutsade pappa in mig,Angelica,Carita och Camilla till E-town,där vi sedan mötte upp fler, bla Nermina,Hadeel,Karin och Jessica =) Vi gled till Lotus,och jag tror inte det var så värst kul där inne, vi gled därifrån till kebabhuset vid 1,jaa och vi var väl där till 3 tror jag:P Mådde inte spec bra, så såg ni till spyor utanför så vare det mina. Otippat va ? Men efter att ja spytt upp allt,så blev jag typ pigg igen, och då jävlar i havet blev det kul =) Träffade ju lite nytt folk ,vilket var mycket trevligt. =D Like always =)
Hela söndagen låg jag hemma och kollade på film i min lilla ensamhet.Kände inte för nåt annaat. Och går så jobbade man,vilket ej gick lyckat. Råkade köra upp på trottoarkanten och pajade fälgen och däcket såklart.Eva och Anders var så snälla som kom och bytte åt mig. =) Ska fan lära mig det där !

Japp så är det. Ikväll ska jag, Malin, Hanna och Thess ha filmkväll hos mig.Vi ska glo på Stomp the Yard,de där tokjävlarna har inte sett den.Lr jo Thess,efter att jag tvingat henne.=) o nu tror hon att hon kan komma och älska den lika mycket som mig ? Shit alltså,wannabees.. haha =) just joking =)
Har inte ni heller gjort det,så gört för fan !=) Såna filmer, I likee =) Dansfilmer alltså =) You got served, Step Up och Honey med. =D Men alldeles strax ska jag glo in Money Talks.Haha,tröttnar aldriiig.Man blir så glad av Chris Tucker=D Så stöörd,men sjukt ägande:P Så är fallet.
Imorn kanske vi drar till harrys, fler som är på ? =D Just let us know då=D 

Och på fredag ska jag,Thess,Malin,Karin,Jonte och Jimmy åka till Örebrooo och fira Adleeen =D

Lite bilder skall läggas upp nu,och sedan fiilm=D Filmer är fan mitt liv =D


Sådäär jaa.. =) taack heeej;)


snaaaart..

Åker jaaag.. =) Den 15 augusti, då smäller det..Ska bi så himla kul.Samtidigt lite creepy fan.Borta i ett annat land i 3 månader..=/ Men äsch, det blir vad man gör det till så.
Kommer ju träffa folk från hela Europa, så det känns skoj =) Ska väl framför allt bekanta mig med britterna, för Hanna och Malin kanske ska bli nannys där borta, så då kommer jag och hälsar på !=D
Så då är det ju lite smidigt och känna lite folk därifrån med =)
Och så kommer jag få fira min födelsedag borta, då blire andra året i rad jag är borta on my birthday fan, som är 25 september=DGlöm inte det..
Mamma och pappa pröjsar utbildningen, och när jag kommer tillbaka, så ska dom bjussa mig på ytterligare en resa,vart jag vill.Då tänkte jag att det får bli England ifall nu Hanna och Malin glider dit.Annars så kör jag nog på USA =)Gäller bara att hitta nån som vill åka med..=)
Så glad så.Kommer sakna järnet efter la familia och vännorna såklart.Ni får as gärna komma och hälsa på=D

Så är det. och så vill jag tillägga att denna "sommar" är skum ! where the fuck is solen ?!När det väl är fint väder så äger det ju såklart, som i måndags.
Då var jag,Emelie,Pauline,Elin,Emma,Johan och Gustav ute med båten,drack,grillade,solade och badade i Sparreholm.As skoj =) och i tisdags så satt jag,Hanna,Linn,Malin,Jonte och David på min altan och chillade med lite alkohol,och skitsnack, och sedan begav vi oss till Orrö Beach,för att lira volleyboll,men såklart glömde vi bollen,Så vi hängde bara där. trevligt det med =) Och idag har jag jobbat.Trååkigt värre.Och så klippt brorsan.Läckert, like usual =)
Jobbar iaf ingen mer helg,sagt ifrån nu..Så jäkla skönt ! =D
I helgen blire fest.Imorn ska vi väl vara i flen, lr k-holm, och på lördag e-tuna.Och helgen efter det så bär det av till öret,för lilla Adlen fyller 20=D
Japp så är det.Men nu era lustigkurrar är det färdigältat för min del.Allt huller om buller också,men vem bryr sig ?
Lyssnar nu på Velvet-Fix me. Mycket skön låt må jag säga..=) Aja, ska lägga upp lite bilder,och sen ska jag glo på film,helt mobbad.

Enjoy.. Todelooo !


ikaros.

När jag tänker tillbaka på min barndom,
Ser jag skräckbilder tydligast av allt.
Ja, de gånger de skrämde eller slog mig,
Är de minnen som hårdast sitter fast.
För som barn tar man kärleken för given;
Allting annat är mot ens natur.
I den stund man tar steget ut i livet,
Är man bara ett tillgivet djur.

Ändå står snart de vuxna där och pekar,
Ut den riktning de tycker man skall ta.
Alla drömmar de själva har förvägrats,
Vill de förverkliga genom sina barn.
Är man lydig belönas man och hyllas,
Revolterar man mister man allt.
Ingen älskar ett barn som inte lyckas,
Ingen älskar ett barn som är stärkt.

Men vem besitter förmågan att veta,
Vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säga till nån annan hur lyckan ser ut,
Vem kan säga vad nån annan vill bli?


Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån,
Låt dina växter får leva där de trivs.
Lås inte in dina plantor i ett drivhus,
Låt de få slippa ett onaturligt liv.
Låt den du älskar få pröva sina vingar,
En dag så flyger din älskade rätt.
Vill du bli respekterad av din avbild,
Får du visa din avbild respekt.

Erkänn att det är en sjukt bra text ? Lyssna på låten samtidigt som du läser texten,de blir fan så mycket bättre då.Vet inte varför,men så är fallet iaf =) Och låten är iaf med Björn Afzelius. =)

Inget mer att tillägga,sååå vi hörs va..

Because of you..

med Ne-Yo är ju för jäkla skön ! Tokig i den låten ! =D

Japp hade tänkt o lägga upp lite bilder från helgen,både fre o lör..Inte så många,men jag lägger upp alla ändå =)
Och så lägger jag upp lite fler bilder så ni människor har nåt att glo på =)



--------------------------------------------------------------------






sååå.nu kom Hanna,Martina,Thess och Sabina. Så film nästa !! Hörs heeej !