for the widows in paradise.

Vaknade precis och lyssnar på denna underbara låt. Thess ligger fortfarande och sover bakom mig.
Gårdagen var chill. Först Donken med Magnus.Sedan gled vi hem till mig och glodde på Rush Hour och One Tree Hill.. ;)Vi hyrde film, men Almo gav oss fel film den fjanten =) Haha..

Sedan kom Thess.. Och det blev Vänner som gällde för oss..

I lördags så var det Nationalteatern som gällde på Amazon.Blev dyng som en häst och spydde som en  kratta,vilket inte är så ovanligt. Så jävla mycket folk.. Och i fredags kom vi hem från Stochkolm.Skulle ha festat då med men jag blev så tråkig och ångrade mig, och erbjöd mig att köra. Och vi hade superskoj i Stockholm. Fick träffa Hadeel och Haron som man inte träffat på så länge. Vill bara upplysa er om att Friday´s gör de godaste Bloody Mary´sarna.=D






Haha. Kommer kanske fler bilder sen ;)

Todeloo..

omg.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2330137.ab

Min kusins frus syster. Föll från 7e våningen när hon skulle putsa fönster. Sjukt !
Vi som ska åka till Stockholm och fira Nerminas födelsedag och ha roligt . Känns inte lika kul nu när man fått reda på det där . =/ Så tragiskt..  Man finner inga vettiga ord.

Jag hatar döden ! Den kommer och biter en i arslet när man minst anar det..

Usch..

Över och ut...


Engla..

Stackars barn.Oskyldiga lilla flicka.. Vad gjorde hon för att förtjäna ett sånt hemskt öde ?Usch. Mina tankar finns hos henne och hennes anhöriga.  Det där fula fettot som dödade henne,och även Pernilla. Jag hoppas att han får en plågsam död. Varför har inte Sverige dödsstraff ? Då blir det färre mördare och våldtäktsmän,vilket enligt min mening, är bra. Det dom utsätter för andra är inte mänskligt, och ska bemötas på samma sätt. Är så arg på det där aset,och alla andra som stjäl folks värdighet,liv och självrespekt.
Tänk,vilken tid det tar att få ut ett liv,och hur många sekunder det tar att ha ihjäl ett ?

Läste en annan artikel om ett annat vider som våldtog en pojke på tåget från stockholm till vingåker, på ett tåg liksom ?!Vart är världen på väg ? Man känner sig så hjälplös när man inte kan göra nåt,för att  förbättra nåt ! Vi borde ha såna som syskonen i Boondock Saints. Har ni sett den filmen ? Om inte,så är det ett måste.Grymt bra film.


Och en sak som jag vill tillägga. Folk ska anpassa sig till samhället man lever i, om inte så kan man ju dra tillbaks dit man kom ifrån.

Hmm,religion,ska vi ens gå in på det ? En sak som jag blev så irriterad på. Glodde på tv,och hörde en muslimsk imam(om det nu är det rätta namnet) prata om att alla som inte var muslimer borde dödas och sånt skit,speciellt kristna och judar. I en kvart dillade han om deras hat.. Och vad hände när Danmark gjorde en skämtbild på Mohammed ?Kalabalik.
ska inte imamer, präster , allt som har med nåt religiöst att göra,  föregå med gott exempel ?Tycker präster klarat det galant. Jag respekterade alla religioner,tills jag hörde honom älta på.Säger inte att jag hatar muslimer, och drar alla över samma kant,men har bara svårt att acceptera vissa saker, som det där ! Och hedersmord då ? Sjukt galet !!


Om folk bara kunde acceptera varandra, så skulle ju vi leva i en klockren värld.. Men det verkar tyvärr vara för mycket begärt.

Min åsikt.

Tackar för mig. Tjo hej !


Shooter !

Klockren film ! Omg ;) Tack Thess för att du tvingade mig att se den ! Lämnade tillbaks den igår och för att jag älskade den så fick jag hyra Next, helt gratis. Andre´ är bäst. Så den skulle jag ha glott på igår kväll,men det blev ej av.Så jag glodde på den imorse när jag vaknade. Den ägde  den med ;) Dessa filmer är lätt de bästa filmerna jag sett på länge.Och Jumper såklart.Hayden my love;)

Köpte dessutom 3 filmer igår. Och i förrgår köpte jag 4 böcker.Läst ut en redan. Började på min andra igår. Går ju inte att sluta. Så intressant. Och avkopplande =)
Jag tog tid på min läsning.Trodde jag var som Dr. Spencer Reid, IQ på 187 och läser 20.000 ord i minuten.Ack så fel jag hade ! Jag läste runt 400 ord i minuten,dvs, nästan en och en halv sida.. Ja, han är med i Criminal Minds om ni inte vet vem jag dillar om. Het för den delen med.

Iaf. Glo in dessa filmer. De är suveräna, I promise !




Och btw. Låten crushcrushcrush med Paramore, is Clockclean !

Vänner nu. Ciao.

thrown down.

Harrys i fredags och Teklas igår. Fredagen var bäst =) Igår spelade dom inte ens upp min skiva dom där tattarna,fastän dom sa att de skulle göra det. Och jag gled på efterfest enbart för att min skiva skulle spelas upp.När det var klart så tog jag taxi hem helt mobbad. Försökte föra en konversation med chaffisen,och denna konversation handlade om  jämnställdhet mellan kvinnor och män.Vad vi kom fram till har jag ingen aning om.

Sov man gott inatt då ? Hell no ! Från 5 inatt och hela morgonen har jag spytt upp flera liv. Så mina revben tog stryk utav det.Hade ju ingen vätska kvar i mig,men givetvis lyckades min kropp pressa ur sista saften jag hade kvar. Det var hemskt och irriterande för att när man väl lyckades somna om så vare dags och springa upp igen och kräkas galla ! USCH ! Vaknade sedan vid 2 hungrig som en jude. Så det blev  food på mozzarella med Ola och Malin. Filé Oskar, min favorit där.Mmmmmm...

Precis glott på film med Maria och Malin, Bachelor Party Vegas.Innan det, Criminal Minds.Så bra !
Ska dra och sussa alldeles strax, men först ska jag bjussa på some pics ! Always a pleasure...





Nu så...Ska sova järnet nu.Hej svej !


I´m yours..

Blev besatt av den när jag hörde den första gången vilket var för ca 2 år sen. Mer besatt nu när man hört den på nytt,lite mer drag i och jag smälter ! =D

http://youtube.com/watch?v=QedgzsjouXU
 
Ut och cruisa lite nu ;) Ciaoooo