waka waka.

Kommer aldrig att tröttna på den låten=)

Ett tag sen jag skrev nåt här. Hurghada var jättebra. Arabia Azur Resort var ju så jäkla stooort.Det kändes nästan som en hel stad=P
Enda nackdelen var ju då maten, men Egypten är ju inge vidare känd för sin mat direkt.
och det var sååå varmt, man kunde inte gå en meter utan att svetten började rinna på en.. Och inte på tal om håret.. Det såg puffigt och torrt ut hela tiden.Inte puffigt och Diana Ross aktigt som Monicas när dom är på Barbados, jag hade e då lite mer tur, och det tackar jag fan för=) haha.(Monica i vänner, ni som ej är med i svängarna).
och jag hade världens bästa sällskap<3

Sol och bad hela veckan lång.Och tennis och biljard med.Jag sög på biljarden!I Thailand var jag ju grym på det, men men..och så snorklade vi.Skitkul, så länge det gick bra.=)Men inte när jag fick kallsup och trodde jag skulle dö i vågorna och med dom där klumpiga simfötterna på,och en snorkel med vatten i som gav mig lite panik. Och jag fick ännu mer panik när jag lyckades suga i mig halva röda havet, och då försökte jag slita dän den där snorkeln, och hålla mig ovanför ytan, kämpandes med dom där simfötterna.
Varför har man simfötter? Livsfarliga när man vill simma iland fort som fan!
 Jag kände mig iaf som en fisk wannabe, fast en misslyckad wannabe. Och så var det en fet tant som skrattade åt mig när jag gick i dom där förbannade fötterna: -"Haha, like a penguin". Jag undrar hur hon skulle sett ut om hon gick i dom .=) haha.

Och så blev jag sjuk sista dan. Halsont och feber, så flygresan hem var jättejobbig.Jag tyckte så synd om mig själv..Inte undra på när man svettas ihjäl på dagarna och fryser ihjäl på nätterna.den där jävla acn alltså.Hackade ju tänder, men stängde man av den så kändes det som en bastu.Men kallast var på planet hem.SVINKALLT och jag kände mig som en nakenfis i en snöhög! Btw så åkte Regina Lund med på planet dit och hem.=PHon ser skapligt häftig ut.P

Hursom, imorn börjar älsklingen jobba, och jag har semester i 1 vecka till. Men vad tjänar det till liksom, när det är skitväder?
 
Btw, så har vi beställt en ny soffa från Bernhardssons möbler i Eskilstuna.As läcker och så bekväm så!Får den nästa vecka lr veckan därpå.Can´t wait=) 

Nu ni, får jag tacka för mig för jag ska pussa på min fina prins nu. =D
Natti patti och tjo heeej.


orkaaaaaaaaa

seriöst ?