is it ?

Hmm, no it isn´t ! Mår fortfarande blä.. Ingen  träning för mig ikväll heller. Hatar att vara sjuk ! Då är man good for nothing..
Har börjat nörda Entourage, skitbra serie  =) Då har man nåt annat asbra  att glo på, medans man väntar på Desperate Housewifes avsnitten. Kan avsnitt 14 komma ut i år lr ? Seg-apor. 

Nermina och Hadeel åkte till Frankrike idag. De ska landa typ nu..  Undrar om det är fint väder där. Då kanske man borde åka dit asap !=) Pallar verkligen inte med detta tråkiga väder och inget annat heller. Usch. Är bara deprimerad för att jag inte känner mig kry. =(
Har färgat utväxten på Michelle idag,och så fick hon några extra slingor. hett ! =)


Btw, hittade en gammal bild på mig, och jag undrar,vart har denna klänning tagit vägen ? Den som har den, ge tillbaks ! Ska ta tillbaks allt jag lånat ut,annars glömmer jag det..



Haha och så måste jag lägga ut våra fjortisbilder som vi tog i måndags kväll. Hahahahha =) Kul vare minsann =)



Ja,och vad fanken ska man göra nudå ? Ett till Entourage avsnitt,och sedan en nap =) Gud så skööönt..Eller ska jag åka till träningen och glo på dom andra träna ?
Bestämmer mig efter my episode. =D

Nää nu drar jag. hej svej !

right here(departed)

I love it !=D http://www.youtube.com/watch?v=jeoVHUQuzR0

Börjar bli sjukis. Förkyld, och börjar få lite ont i halsen..Snorar verkligen järnet.Inte hett !Hoppas iaf det släpper tills imorn,så man kan vara med och träna... Annars kommer jag få ångest...

Och snart ska jag flytta.Blir ju kvar i Flen,but still =) Ska bli nice iaf... Och folk kan glömma att röka inomhus då. Finns en balkong tillgänglig för sånt..
Skriver detta inlägg för Sandras skull förresten..Lovade igår,eftersom hon klagade och tyckte att jag var  dålig på att uppdatera.Här har du ! =P Enjoy ! 
Lilla söta Sandra.. Och så kommer vi bo så nära varandra snart.hihi =) Ska bli superkul !=)

På torsdag, kära vänner, så åker Nermina och Hadeel till la France. Tanken är att de ska bo och jobba där i 6 månader. Men trivs dom järnet,så vill dom kanske inte komma hem igen. WTF är det för stil ? Filurer där i hörnet ! Blir iaf en hejdå middag på onsdag... =) Hoppas på tacos.Länge sen jag pepprade i mig det =)

Btw,så har jag  vart ledig i 10 dar nu.. Skapligt skönt..  Mitt schema är nog bäst i stan..=D  hihi...
Nä nu har jag dillat färdigt. Så seg.Lite roligare inlägg nästa gång,i promise,för då är jag friskis & piggis =D




tjing tjing !

bed.

As skön låt som man blir så glad av  !=) http://www.youtube.com/watch?v=6jrVhgPGctY 

    

   

Good stuff, enjoy. = )

Packa grejor nu. Fotbolls träning snart. Yeey =) Och ikväll blire mat och bio i eskilstuna med Magnus. =D

See yaa,dont wanna bee ya  ! Över och ut.