thin layer.

Mathildas 20års fest i fredags,och Harrys med girlsen i lördags. Very nice ;) Matchen mot Triangeln igår blev inställd,otippat värre. Typ 4e gången den blir inställd. Men imorn ska den äga rum i Flen =) Så igår vare skräpmat och bio som gällde.Kollade på Arn,Vägen vid rikets slut, med Magnus,Hanna,Maria och Linn. Fy fan vad bra den var.Mycket bättre än den första. =) Vill avslöja slutet, men då förstör jag för er. Rekommenderar verkligen den filmen !=)

När den var slut så trallade jag och Magnus hem till mig och spelade yatzy.Alltid kul. haha =) Och Mange pange försov sig imorse. Haha. Men han stannade ändå kvar och åt frukost med mig.hihi=)
Ska simma senare,och så snäll som han är så ska han följa med mig=) 
Nu fundrar jag på om jag ska se Hancock eller sova en sväng.Söndertrött ffs. Eller somna till Vänner eller two and a half men ?Aa,det lät mycket bättre =)


Igår flyttade Malin till Jönköping,imorn flyttar Thess till Örebro, på onsdag flyttar Maria till Umeå och Hanna åker hem till Helsingborg på torsdag.Whats up with that ? Känns skumt vill jag lova..Lite sorgligt också. Men vem vill inte flytta från denna inavel håla ? Haha.Ja sen gäller det att göra det också.. =P

Den 1a September ska jag börja jobba natt.Så skönt.Då jobbar jag bara den natten,sedan ledig en vecka i sträck.Sen jobbar jag 3 nätter i sträck och är ledig en vecka.Sedan 4 nätter och ledig en vecka.Och så går det runt sådär. Klockrent ffs ! Man jobbar mycket mindre,men ändå får man ut mer..I like ! =D

Amazon i helgen ! Ett måste. Sedan ska jag ligga lågt med krökandet. I think.. ;)


Ska lägga upp lite bilder nu..Sen räcker det för idag.





Klicka på gubben och kolla när korven ploppar ut.Haha. Humor !=D


Haha och en sak till.Hanna tycker den här ungen liknar mig när jag vill nånting,och jag måste banne mig hålla med=D http://www.youtube.com/watch?v=cpNR7RKIgVU&feature=related Haha.Vad söt den är..Och btw,valpögon funkar alltid !=)
See yaa,dont wanna beee yaa ! ;)


Ready to fly.

Med Anders Johansson,jag dör så bra den är != )

Jaha ni.Jag är sjuk.Det suger. Tror jag blev det efter gårdagens träning,som förövrigt gick åt helvete.Aldrig mer träna när det är nyklippt gräs, man kan inte andas då.Astma 24/7. Och inte näre regnar sönder.Så halt och slaskigt. Till sist situps,armhävningar, rygglyft och allt på den där blöta gräsmattan... That sucked.

Och idag har jag vart hemma från jobbet. Min hals är fucked up.Ska nog vara hemma imorn med.Idag har jag bara legat och sovit och läst. Inne på en ny bok, Anhörig,av Katerina Janouch. Läst ut halva idag.Ska snåla nu. Palla köpa böcker.Inte så att man läser dom på nytt.Har 4 nya. Finns bara en bok som jag inte läst färdigt.Den förbannade "parfymen" ,så sämst ! Tråkig så in i...Började i januari nån gång.Läst ut ca 100 sidor.och thats it.Waste of time.Bästa bok jag läst är Mina hemligheter,av Sophie Kinsella.Så jävla bra,underhållande och rolig.I loved it.Den skulle jag kunna tänka mig att läsa fler ggr =)

Helgen: för-förfest hos Sabina.Charader som gällde.Så jävla kul !=) Sedan förfest nr2 hos familjen Andersson,askul det med. Där vare bla dans som gällde  !=) Inne i kholm sög det apa. Chocking !

Bilder nu. Sen film.Morgan Pålsson,världsreporter.Sett den ?Om inte,så gör det,för den är skit rolig =) Om mitt sällskap kommer eller ej, det är banne mig frågan. Iaf.Enjoy =)









Bye Bitches ;)

rock star.

med Nickelback suger ! Fattar inte varför alla är så besatta av den ? Nickelback är bra, men jag diggar fan inte den låten,ändå har jag haft den i skallen hela dan.
usch.Sitter på jobbet och tråkar arsel.Slutar om 40 min.Hem då, och det är powernap som gäller då... Och  förkrök vid 6.Jag är snabb som blixten vill jag lova.Till skillnad från andra. haha. =) Och sedan bär det av till Kholm..Jag hoppas fan att det blir kul. Brukar för det mesta suga där.. Men men, jag kommer vara med klockrent folk, då läre bli nice. =)

Sådär jaa... Det räcker med detta korta inlägg.. Nu ska jag ta och dricka vatten.Törstig som en kamel.Och så äre bara att vänta tills man får dra.. hihi. Todeelooo fuckers.