Några pics från Barca.

   
   
  
    
 
 
  

---------------------------------------------------

 Haha, denna whiskeyflaska fick jag av min pappa =) Den föreställer en fotbollssko, ni som inte ser vad det är. Haha. Klockren =) Inte för att jag dricker whisky, men den är så jävla tuff !=) Erkänn !

Nu ska jag äta frulle och glo in ett 90210 avsnitt =) See ya !



why, o why ?

Finns det aldrig nåt bra på TV såhär dags ? Och så funkar inte ch131.com just nu heller, och det suger. Gjort mig iordning och sitter här och väntar på att klockan ska ticka lite fortare, för jag ska åka till Eskilstuna med mina lillebrorsor=) Roy fyllde år igår, så han ska få välja ut en present idag, och sen så ska jag bjuda dom på mat =)


Nu kort om helgen och melodifestivalen: Hur FAN kunde Anna vårtöga vinna ?Låten är bra, hon har bra röst, men hur ser människan ut ? Och hur långt klommer hon gå i EUROVISION ?Palla med en ballad. Jag röstade som fan på Eric Saade, han var grym, och han skulle gå långt i Eurovision, Salem Al Fakir också !Nån av dom var värdiga vinnare.. Och deras låtar skulle resten av Europa med digga, garanterat.Men men. Blev besviken iaf. Och den där Ola, hur fan kunde han gå till final överhuvudtaget ?Jävla tönt.Han suger, och den där frisyren, jeez. Och måste han ha med Natalie i varje låt ?Soptorsk.

Nog talat om det.Det var även Amazon i helgen. Skiiitkul =) Vi var hos Jojjis på förfest, och där var det nog bara jag och Elin som glodde på melodifestivalen =) Haha.Och på Ama var det roligare än vanligt. Men de där hardcore superstar var ju sämst. Jag gick och trodde att alla emo liknande punkare var dom.. haha.Men sen blev det bra musik,efter att de dragit.
Och nackdelen var att man hade match dan efter, och att man drack mer än man borde.Det var skitjobbigt fan.Så det var sista gången jag drack när det är match dan därpå. Trodde nästan att jag skulle spy på plan, men jag klarade mig.

och btw, vi har flyttat färdigt och så, det tror jag att jag har glömt att skriva =) Fortfarande lite smågrejer som fattas, och vissa saker som ska bytas ut, men det kommer =) Vi har inte direkt bråttom =) Hihi.


 

Visst är vi söta ? jag vill äta upp honom !=)