merry christmas mee !

And everybody else. =) Så snöar det också.Hett. På julafton bara.Inte annars.. Hoppas alla är glada idag, för det är verkigen jaag !=)

Har ett nyårslöfte också !=) Ska bli nyttigare. Tänker inte ge upp allt onyttigt,såklart inte, ska bara dra ner på pizza och chips. Svårast blir nog chirren alltså.. Men jag är stark. haha =) 
Ska ju inte dra ner för att banta,som om det behövs. Haha. Vill bara inte att mitt inre ska bestå av flott, bara blod.Och så vill jag inte få en hjärtinfarkt vid 25 årsålder, eller rulla fram i framtiden. Och så ska jag festa lite mindre och träna lite mer.. =D Men året är inte slut än och jag ska passa på att äta så mycket onyttigt som möjligt tills dess. =D

Fick min julklapp från Montin igår. En parfym Gucci- Envy me, en av mina favoriter,och ett biokort laddat med pengar.=)  Han köpte julklapp hoppandes på kryckor..Hur söt är inte den där människan ? Jag tycker så mycket om =) 
Av mig fick han en Fred Perry väska och en platta Heineken =) 

Ska jobba inatt igen och vi ska få smörgåstårta..Yummie =)
Men nu ska jag ta och klippa mitt hår. Vill inte men det behövs.Alltså bara toppa of course. Sen ska jag duscha och göra mig julfin =) Ska leta fram min tomteluva med blinkande stjärnor också. As het ! Och slå in den sista julklappen.

Lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Merry christmas and a happy new year. Antingen hörs vi i veckan eller nästa år =) hihi...

puss

fast car.

Med Tracy Chapman. Omg, älskar den bara mer och mer.

Skitkul kväll igår..Eller nu blire ju förrigår. Iaf. mina efterlängtade bitches var hemma och vi hade sååååå kul.. Blev lite stressigt innan man kom igång bara.Var på akuten hela dan, med Magnus. Han fick gipsa hela benet för en spricka i nån led i tån eller nåt sånt..Kul att få det gipsat nu innan jul och nyår... Stackare. 
Bortsett från det så var allt as nice igår. Mindre kul bara när man tänkte på M och tyckte synd..Han mår bra iaf,och det är det som är huvudsaken =)

 Btw, tog inte så många bilder eftersom mitt batteri dog typ dirren. Tur att de andra hade kameror med fulladdade batterier. Snott några bilder av dom. Hihi =)

Anyways, glodde på Heartbreak Hotell med Sandra,Hanna,Maria,Malin och Linn hemma hos mig ikväll. Haha,tröttnar aldrig nånsin på den filmen !=)
Så åt vi en massa gott och jag är mätt som ett fetto som precis kläckt i sig en elefant. Typ.Bara käkat onyttigt idag. Vi alla var på mozz och lunchade. Vi var 14 som hade sällis där. Inte illa pinkat =) Sen skulle JAG få köra en gammal bil, Johans mammas, till kholm. Jag kom från rixvideo till Emelie, alltså ca 100 meter, med 5 motorstopp. Fattar inte hur fan jag kunde få det,gashelvetet var ju i botten,men ändå dog den och det gick svinsakta när den väl rullade.Jag fattade noll. Kunde inte ratta heller. Äh,gamla bilar alltså.Never again. Jävla Jonte som tvingade mig. Men han fick själv köra sen!=) I snigelfart=Phaha.

Ska man kanske ta och lägga sig ? Vill egentligen sova heeela daaan imorn, och sedan ut och springa. Sen äre 90210,(som är så gr8) som man ska glo på, och efter det jobbaaa..Ska jobba med Veronika, och det ska bli skitkul !=)
 
Gaah.Ca 7 timmar kvar. Hoppas det går skitfort och smärtfritt...
Why does bad stuff happen to good people ? Svara på det, och jag avgudar dig livet ut.











Iaf.So long och Yara önskar alla en god natt, så natti ! =)

beautiful.

Med Akon= Nice ! =)
Fest i fredags. Jag hedrade Harrys i Kholm med min närvaro. Skitkul =) Vi var hos Sabina innan, ett gäng. Så trevligt så. =)  Lite tråkigheter inträffade med,ute alltså,  men inget som handlade om mig, men jag har medkänsla för människor. Dock inte alla, men för dom jag tycker om... =D Eller för dom jag bryr mig om.Det låter bättre. =)
Iaf glad att jag gick ut, känns som att jag inte hade vart ute på "riktigt"  på länge. Amazon, det räknas inte eftersom det är i flen.. Skulle gått ut i lördags med, men jag blev för seg efter träningen.. 
Så det blev det film & mys med Mange. Blev samma sak igår. Får inte nog av honom, min lilla pussgurka =)

Idag har jag bara legat och glassat,fram till träningen. Sedan mötte jag upp Linn och Sandra på Ica, och efter det gled vi till mig och kollade på 90210 och efter det Click. Käkade som en gris. Mat och en massa onyttigheter. Fick i mig hur mycket som helst och jag är fortfarande proppis. Aja så länge man inte rullar fram så. haha =)

Ska fortsätta glo på Gossip Girl.Men först ska jag bjussa på bilder från fredagen.. Enjoy ! =)








Hanna,Maria, Martina,Sabina,Angelica,Thess, Adlen och Malin, jag längtar tills jag får se era förbannade nunor ! I fucking miss you guys... =) Inte så långt kvar. hihi.  Hoppas jag inte glömt nån nu ? Som bor långt härifrån alltså =)

Över och ut.
Gossip Girl time nu. =D


Miss Afrem is:

BORED ! Sönder.. Vill bara hem och sova.. Och inte vakna förrän nästa onsdag..Fatta så skönt.
Jag vill dra iväg på en spa weekend. Eller en enkel jävla massage eller nånting.. I fucking need it ! Så nån lr några,känn er sugna så gör vi det tillsammans ?=P Så nice så..

Jeez. Mina ögon ploppar snart ut.Får jag en smäll lr en liten klapp i  bakskallen, så kan jag nästan lova att mina ögon trillar dän.

Japp.Skaplig helg förresen. Personalfesten i fredags var rolig. Skitgod mat, från Tinas catering.Hennes potatisgratäng, omg jag dör för den. =)Åt som en gris. Men lyckades spy upp allt på Ann-Sofi. Haha.Mindre hett.
Och i lördags så chilladej ag abra.Orkade inte med annat.Var med Montin fram tills kvällen då han drog iväg på nåt och jag chillade till Desperate Housewifes.Inte helt ovanligt i min vardag. Så bäääst !=)

Orkar man simma idag ? nja, det återstår att se. Haha.Johanna råkade btw ta Anettes trosor, (hannas mamma) i tron om att det var hennes egna. Fast detta hände väl förra veckan, och hur kul var inte det.hahahah =) Anette fick säga till att det var hennes trosor.Jag dog ! =P
Märkliga människa, den där Johanna=P

Träning på lördag,finally !=P Jojjis rindge idag och frågade om jag kollat på våran hemsida ?Och hon lät så nere att jag trodde att nån i laget lr tränarna hade dött typ.Haha. Men hon blev så ledsen för att vi ska ut på fredag och festa järnet,och så vips äre träning dan efter=P haha.Och hon är mest taggad av alla=P  Jag börjar ångra mig.Vill nog inte ut längre. Orkar inte spela bakfull nåt mer.Pjukar bara då. haha=P Den ena är värre en den andra..


Nu tror jag att jag har skrivit hoppigt värre. Äh like  I care ändå.

Nää nu orkar jag inte med det här,för det är snart dags för mig att sovaa=D
Natti och hejdå !