break the ice.

Yo hoes.Medveten om att jag suger på att uppdatera, men ska försöka skärpa mig. Och att läsa andras bloggar mer.  =)

Sitter nu och äter min frulle framför datorn. Havrekuddar och yoghurt.Skapligt gott =)
Vill ju glo på DHW, men det finns ju inga nya avsnitt att ladda ner. Har nördat sönder alla. Buhu...
Om en stund så kommer Rello och Michelle till mig. =) yeey. Saknar verkligen Nermina och Hadeel.. Vi har inte glömt er babes. skulle aldrig inträffa, ever !

Träning ikväll har man oockså. Ska se om det går att vara med. Var tvungen att dissa matchen igår, för jag hade så ont i foten. Men det känns faktiskt bättre idag. Måste iaf tejpa skiten. Sen får vi se.. =)
Och efter det ska jag leka med Sabina Westerlund som är back in Flen. =) Vi var hos Malin och chillade igår kväll,jag,Sabina och Malin. Vi glodde bla på Wipe out och på några lustigkurrar på Facebook. Haha =) Sen kom Jonte och David. Det var kul att träffa alla,eftersom det var ett tag sen sist.

Och på torsdag kommer Hanna och Martina hem =) Vet ej när Maria, Adlen och Thess kommer hem ?

Btw, bilder från lagfesten kommer upp när jag hittar den där förbannade sladden. Vi hade iaf skitkul. =)Klockrenaste lekarna. Bra jobbat där Sandra och Elin ! =) haha..

Och i lördags så tog jag och min prins det bara lugnt.På dan var vi i Kholm och i Vingåker.
Och på kvällen var vi hos hans mamma och åt mat, och sedan åkte vi tillbaks hit och glodde in fotbollen och hade det mysigt. Sen somnade den där lustigkurren mitt i matchen. Skapligt seg så. =Phaha.. 

Senare idag ska det komma hit nån tjej som jag ska klippa. Vet ej vem det är, bara pratat med henne i telefon =P Ska bli spännande. =)

Nu räcker det för idag. tjing tjing..


så trött..

Om helgen då.Roy hade sin 20årsfest igår.Too much people.Dra mig. Plockade undan efter folk HELA kvällen. Seriöst..
Men bortsett från det så var det faktiskt kul. =)
Jag,Ralle och Lina började dricka hos mig.Sedan åkte vi till Mathilda och Erika.Drack vidare där, med ett gäng,sedan begav vi oss  till my bro..  =)

Och dan efter blev det pizza med Sandra, sedan fotboll på H-vallen med Sandra, Linn,Dennis och Ellen. Min darling spelade.Efter det så chillade bara han och jag.
Och i söndags spelade vi match mot Gnesta. Vi vann med 6-0. Jag och Bella spelade ytterbackar hela matchen. Gick bättre än väntat faktiskt =) haha.
Alla var klockrena iaf.  =) Men min tå såg förjävlig ut efter matchen. Världens blodblåsa,som förövrigt sprack på träningen igår och är svullen idag. Mitt retard lår värker järnet , och min vrist med. Mer ont efter att man tränade igår. sämst !

Aja, ska duscha och bli lite piggare, sedan äta frulle. Och inatt ska jag jobba. Inte sugen alls..
---------------------------------------------------------------

R.i.p  F, som gick bort imorse. Så hemskt.. Tänker på de anhöriga =(



well, hello.

Ett tag sen jag klottrade här. Nu har jag iaf flyttat. Det enda som fattas för tillfället är internet,som aldrig verkar komma ? Apor ! hatar att vänta. Bland det värsta jag vet.och smaskljud såklart. Speciellt när det är fetton som smaskar. Och när folk kör i slowmotionfart,ex 22 km/h på en 50 sträcka. Eller 53km/h på en 70 sträcka. Jag lackar arsel. Ibland tror jag att dessa idioter ska ge mig en hjärtinfarkt. Jag skämtar inte.

Sitter på jobbet nu. Precis käkat potatisgratäng och kött. Skapligt gott och jag är mätt som ett svin. Börjar även bli trött.
Inte jobbat på över 3 veckor. Skönt, sönder !
Vart lite småförkyld idag,och jätte trött,så det blev ingen träning för min del. Dåligt samvete för det nu vill jag lova. Fan.
Var på Lager med Malin och Sandra en sväng,sen pös jag,Sandra och Hanna till mig sen och lagade mat. Alla 3 blev ännu segare efter det. Hann även chilla med älsklingen en sväng sen innan jag skulle dra mig till jobbet. He rocks my world.<3

Var ute på statt i helgen. Helt okeeej =) Men seriöst,no more shots för min del.. Min kropp pallar inte det.
Nästa gång jag festar är den 27e mars.Lagfesten då !=) Ska bli sååå roligt så. Även Amazon då, men om vi ska dit, det återstår att se =) Det är dirty thirty som gäller på förfesten,som för övrigt ska vara hos mig =)  man blir dyng som ett hus och glad som en kanin.. We like ! Sen fortsätter vi med festandet hos Carro..Och sen får vi se =D Om jag har skrivit helt stört nu så skyller jag på att det är mitt  i natten. Så det så.

Nä nu ska jag facebooka lite. Hörs folks. See yaa,dont wanna be ya !=D