She is..

Sick as a hoe ! IGEN! Dra mig långsamt.. och vad är det med folk som aldrig slutar tjata ? jag undrar, och undrar, varför i hela friden vill man tjata sönder nån så de har lust och hoppa från en metersbyggnad och stuka nåt riktigt hårt ? Seriöst !

Drog hem tidigare från jobbet idag. Fattar inte ens att ja drog dit överhuvudtaget. Så hela dagen ska jag bara ligga hemma och chilla, och glo på filmer =D Bla Pretty Woman. Får fan aldrig nog av den filmen.. Häromdan glodde vi in Just Friends, och den var klockren ! Glo in den. Och tycker ni inte den är bra, så har ni sämst humor. Och folk me dålig humor, är inte alls min grej. =D

Den ni..
I lördags var det fest =) Angelica,Rebecka,Nanny,Josse och Emma kom förbi. Vi körde nån ordlek, som var så jävla kul ! Rebecka ägde, för hon fattade varenda sak som ja försökte förklara =) Fattar ni den här ? -Film och ärta på engelska ? Hon fattade. Mr.Bean. haha. Insåg sen att Pea är ärta.
As kul var det iaf. Efter ett par timmar åkte vi in till E-town. Almo och alex var bussiga som körde in oss = )
Och sen var det Lotus som gällde. Nice =) Jag och Nanny drog ut lite tidigare. Så bekantade man sig med vakterna. Haha=P Jag har tydligen en tendens att charma folk och göra dom glada ? Haha. Inte så förvånande iofs, men alltid kul att höra;)Och nu är man bjuden på fest inne i stan på fredag, så vi ska höras i veckan. Haha. Men på fredag ska jag nog till Amazon. Så det vart nog inge för min del.Men får jag tråkigt så åker jag lätt. haha.

Jag och Nanny blev ensamma kvar på kebabhuset. Pallade inte ta taxi vi två bara. Vi ringde runt till allt och alla, för vi ville verkligeeen ha skjuts hem. SÅ till slut så löste det sig. Vi hamnade i Malmköping iaf. Hehe. Så där sov hon hos sin padre, och jag hamnade hos David... Nästa gång jag ska åka med och kröka nånstans , så ska jag banne mig se till att ha en kirrad skjurre !



Och, igår kände jag mig som värsta mamman. Jag kom hem från Malmköping, och hann inte ens äta förrän ja skulle köra ner mina syskon till H-vallen för de skulle lira match. I Strängnäs. Och ni tror inte att det behövdes fler bilar ? Såklart, och jag fick ju ställa upp. Mjukiskläder och gårdagens smink. Fick sitta där och glo på dom spela, helt mobbad ! Tappade dessutom bort pengar där oxo..Och så började det regna, såklart. Jävla Strängnäs ! Var fan där hela jävla dan kändes det som.. Gaaaah.

Nu ska jag dra mig. Och så måste jag upplysa er alla om att jag saknar Hanna, Malin och Sabina oerhört mycket..Går inte en dag utan att tänka på er, bara så ni vet det.. Så jag hoppas att ni inte känner er glömda. För det är ni verkligen inte.. ;)

Tror ja har skrivit lite väl mycket nu. Så det räcker nu. Hoppigt skrivet som vanligt, antar jag. Suck on that Thess !=P

Och just det, valborg snart. Hur ser våra planer ut ? Ingen aning.. Får styra upp en kväll nu i veckan där vi planerar in nåt roligt allihopa ! = )Adlen,försök och kom hem nu i veckan ?=)



Har nog ältat färdigt här. I went now. Kiss baj(s).

Helgen..

Var okej. Speciellt lördagen. Då gled jag, Thess, Sandra, Angelica, Nanny och Becka till Lotus. Förkrökade hemma hos mig. As nice !=) Satt först ute på min altan, och sedan blev det lite kyligt så vi gled in och lirade dickhead. Inte speciellt ovanligt =) Och så träffade vi lite nytt folk, som var chill !=)  Etuna har blivit såå mycket roligare nu =)
Och i fredags så hade min kära bror fest här hemma, och det kom lite väl mycket folk, från hela Sverige typ. Haha.. Folk från Flen, Eskilstuna, Vingåker, Stockholm och Halmstad bla. Dra mig, vad folk det var. Lite irriterande var det också.. De som inte skötte sig blev man ju tokig på...Men men, sån fest inträffar never again.. Hade en jävla röra att styra upp dagen efter. Egentligen så skulle min bror göra det, men jag fick så dåligt samvete, så jag hjälpte till, såklart. Allt för my brothers. They are mina ögonstenar. <3.


Haha, en kul grej som hände precis. En försäljare ringde och tjatade.. Och han tyckte jag var konstig och rolig, och jag tyckte detsamma om honom.. så nu har vi bytt msn. haha =) kanske lite ointressant, men ändå...

fan, jag är helt ensam nu. Så tråkigt så.. Min ena bor är på träning och den andra har åkt till Polen.Och Sandra drog för en liten sväng sen.Boring.

Fan, jag kommer inte på mycket mer att skriva om nu, för jag känner mig helt väck.. Nu blir det att lägga upp lite bilder från lördagen=) hörs..




 



Some sort of ?

Piece of shit ? Absolut. No words are värda to nämnas !

Skrev ju att torsdagen var sista festkvällen för min del. Blev fest på fredag med, men ingen utgång för att jag blev så sömnig. Och fest igår med, och jag hann bara vara ute i en halvtimma typ. Spydde som en häst, sen var Thess så bussig, som kom och hämtade mig.
Nåt as kom och bjöd oss på Tequila, och det räckte med den där lukten så flög alla mina inälvor upp ! Har inte rört den där äckeltequilan sen Amazon incidenten. Då la man ut 800 spänn på BARA tequila. Kunde inte stå på mina ben, så folk ringde efter min pappa, som fick komma och hämta mig. Haha lol !

Ikväll ska jag jobba. Känns som ett det var ett bra tag sen man jobbade. Ah, just fan jag har ju vart sjuk, därför nämligen.

Nu har vi varit ensamma i 1 vecka. Jag har lärt mig att tvätta, och slå på diskmaskinen. =) Känns nice.Och laga lite mat. Inte värsta rätterna då, ser jag ut som en kock lr ?=) Men alla som vart här och käkat har älskat min mat !
Har lärt mig att göra fler saker samtidigt nu, och det är verkligen ett plus i kanten där  =) Lite jobbigt är det. Men vafaan, det går om man vill så =) Har fått pappas kort också.. Som egentligen är till för maten och grejer till hushållet. Och jag har inte skött mig där vill jag lova.. Men det ska det bli ändring på. 

Snart ska jag skriva in mig ! Min make up utb som ligger på 3 månader. Hur bra som helst ju, jag får ett europeiskt certifikat när jag är klar. Och det bästa är att mamma betalar för allt ! Hon vill inte att jag ska ta studielån, och det blir as skönt för mig längre fram. Och slippa tänka på skulder !  =) Asbra.Ska samtidigt kolla in om de har nån frisör utb, som man kan ta samtidigt. Hur bra som helst.

Jag och Thess har slagit våra huvuden ihop och snackat om att förflytta oss till Stockholm. Jag tror nog att jag är redo för att flytta hemifrån ! Hon ska med bli en make up artist, så vem vet, vi kanske öppnar nåt eget sen ?=)

Folk förändras ? Yes. Ska bli nice och börja om på en ny kula. Sakta men säkert..

Jepp. Och lär er att lyssna på min låt, Amala ! Fan så bra, blir ju tokig ! =D

Men nu alla fuckers, så måste jag dra mig och sova en sväng till.. Hörs !

Hej hej !


Amala !

Fotbollsspelarna kan sjunga. Och jag tror att jag är in love. Lätt !
http://youtube.com/watch?v=lUwT4bmOCA4

Klockrent ! Klockren låt och klockrena lirare;) Vad mer finns det och säga ? =D

Var ju ett tag sen man skrev något här. Bättre sent än aldrig...
vad har vi missat då ? Hmm, inte så mycket. Så mycket till liv hade jag. Haha =P

I fredags körde jag och Adlen in mina föräldrar till Sthlm. Skulle egentligen kört till Arlanda, men det behövdes inte. Min kusin tog över. Så jag och Adlen åkte hem. Askul var det. Vi råkade ta en omväg hem,men vi hittade minsann. =)
Efter det tog vi det bara lugnt.. Och i lördags vare fest. Helt okej =) Och sedan blev jag sjuk. Och är det fortfarande. Mindre kul, känns fan som att man blitt sjuk hela tiden, om på nytt, dynget runt. Jag som skröt om att jag hade det bästa immunförsvaret. Sug mig. Kan ju inte träna, det som känns gay.
Så jag har bara vart hemma dom här senaste dagarna. Med sällskap som tur är, annars hade jag nog blivit galen av tristess...


Igår blev jag stoppad av polisen för första gången. Och jag var jätteglad =) Tills Sandra fick böter på 1500, för att hon inte hade BÄLTE ! Då dampade man. Alltid hederliga människor som ska få fan för minsta lilla fel.Irri ju.

,Nu är det hoppigt skrivet som vanligt. Thess som klagar påt=P
Och mina avslut ska vara korta och komma bara sådär ditt keff. =)

Fuuck,min haaals ! precis.
Imorn ska vi kröka. Och jag tror nog att jag skippar fredagen. Och resten av månaden. Den ni..
Men imorn, så är det förfest hos mig. Sen ska vi till Amazon. Wiee.
Hade känts mer kul om Hanna, Malin och Sabina var hemma. Skönt att det finns telefoner så man har kunnat prata med dom. Saknar er, massor.


Och en sista sak som jag är tvungen att tillägga. Ska bara skriva ner lite saker som irriterar mig, så alla vet =P 
1.Folk som andas högt. Käften bara !
2.Folk som ger ifrån sig irriterande ljud överhuvudtaget, typ gäspar högt.
3.Folk som inte plockar undan efter sig. Ge fan i att ta fram saker och ting om ni ändå inte tar undan efter er.
4.Snåla människor som bara tar och aldrig ger.
5.Otacksamma människor. Sug mig.
6.Seghet.,att behöva vänta. Blir irri som Örjan till slut.
7. Folk som bara är allmänt störda.
Finns tex en,som tror att hon kan bota smärta genom sina händer. Och människan är seriös..



Så, det räcker för idag. Det var nååt ja skulle skriva om, men mitt fiskminne tillåter det inte. Nu ska jag dra mig. Men vetefaan vad jag ska göra... Men jag återkommer imorn, om jag känner mig piggare. tack heeeeeeeej !