what´s in it for me?

Kan klockan ticka fortare eller vad?
Träningsmatch hemma mot Julita 12.30. Det ska bli kul:)Kötta lite och så. We like.

Och till frulle har jag ätit food från donken som jag köpte igår kväll. McChicken meny och hotwings. Bra laddning:P haha.
Och efter matchen har jag mina vitlöksoliver som jag ska peppra i mig.Så jäkla goda!Det var Bella som fick mig att upptäcka dom:)

wieeee:)




Nu blir det ett Rederiet avsnitt, för det hinns med! :)

ciao!


It´s more than just words:

It´s just tears and rain..

Ny tv!:D

Större och snyggare! likey like:D

Gott nytt år!

Hoppas alla hade en kul kväll igår. Själv tycker jag att nyår är så jävla överskattat. Men hade det iaf trevligt:) Jag och Magnus åt middag hos mina föräldrar och sen begav vi oss till Malin där det var party. Och jag var faktiskt inte så taggad för fest för jag var mätt som en åsna efter den goda maten som vi åt hos mina päron. Jag ville mest ligga på rygg med utsträckta armar och ben och låta maten smälta.:p jag var ju proppmätt i flera timmar! :/

Hursom så hade vi det trevligt och nu är det 2011!Undrar vart jag och min älskling åker i år. :D 2009 var vi i England och i Thailand, 2010 var vi i Spanien och i Egypten, och vi får ju inte bryta trenden, så vi måste åka bort 2 ggr även i år:D

Och idag fyller min pappa år!:) Vi var hos dom och grattade och åt ännu mera mat. Jag tror jag vet vart mina extrakilon kommer ifrån.haha, men dom ska puts väck lika fort.:)

Och snart ska jag och Magnus lägga oss och kolla på film och mysa.:)

Hej svej!