helluuu !

Barcelona var klockrent !Helt lovely. Och matchen, vilken upplevelse, precis som jag trodde =) Typ 90 000 i publiken, och det bästa var när alla gjorde vågen. Haha, så häftigt !=)
Flera spelare var skadade då, typ Zlatan,Xavi och Alves. Skulle vilja sett dom med. Barca vann iaf den matchen med 4-0... Messi och Iniesta dominerade=P

Men nästa match jag ska glo på i Spanien, ska vara när mitt lag spelar, Real Madrid. ;)
Och vet ni hur mkt en biljet till CL-finalen kostar ? Billigaste biljetten, och enbart biljetten finns inte för under 12.000 kr/st.. Och så ska man plussa på med hotell och flyg. Så den här helgresan skulle gå på mer än Thailand resan ffs !=P

Hursom. Lägger upp bilder från Barca later nån gång, är för seg nu = )

Och btw, nu har vi flyttat klart =) Så jäkla skönt =)
Men vissa grejer ska inköpas. Skulle åkt till Ikea idag, men det snöar för mycket och så är det lönehelg, så det kommer krylla av folk där. Så vi siktar på en tripp dit nästa helg istället, ;)

Tackar för mig. Över och ut ! ;) 

 


Barcelona !=)

Åker dit ikväll= ) Wohoo.. Skapligt kul =)Kommer tyvärr hem på söndag kväll...
Imorn ska vi titta på dom spela, mot Racing Santander.=) Ska givetvis ta en massa bilder;)

Nu ska jag packa !=) Trevlig helg på er ! Hej svej

Några bilder från Thailand =)

   

  

  

  
   

Vill åka tillbaks dit !


Imorn fyller min pluttedutt 24;) De ska vi fira =) skulle egentligen fira det i Stockholm och bo på hotell, men vi ska åka till Barcelona nästa helg istället.. Wohoo !=) Då ska vi se dom spela också. Snacka om upplevelse ;) Men kommer känna mig skapligt otrogen mot Real Madrid..
Så imorn går vi nog ut och äter i Eskilstuna, förmodligen på Akropolis =D

Nu ska jag ta och glo på ett Grey´s avsnitt innan jag pyser till jobbet. Sedan ska vi äta hos Magnus pappa. =)

Så nu tackar jag för mig. tjing tjing.


cup i Gnesta ikväll !

Skulle egentligen inte följa med, eftersom jag har tappat motivation. Men efter peptalk från laget och tränarn igår, så bestämde jag mig för att vara med ändå. Trots allt sista cupen. Och nu är jag banne mig taggad !=) Sen får jag ju tänka på att jag fortfarande är avstängd när serien börjar så jag får ta vara på chansen att spela medans jag kan =)

Nu ska jag äta en massa mat så jag är mätt hela kvällen. Förra året vann vi den här cupen, men höll jag på att svälta ihjäl.Man kunde bara köpa  frukt och äckliga torra ostmackor. Discusting ! Och vem fan blir mätt på det ? Jag ville bara ha kött,så det blev donken i Kholm med 2 till i laget efteråt.=P Mcdonalds har aldrig smakat så bra som det gjorde då..

Hursom. Skapligt taggad. Nu äta, sedan packa väskan och vänta på att klockan ska bli 17. Och jag som skulle få hämta ut mitt paket idag, tidigast kl 17. Typiskt ! Får hålla mig tills imorn.  =)


 <3

Jag tackar nu för mig. =)hej svej.