Face Down.

Med The Red Jumpsuit Apparatus,så jävla bra låt ! I´m telling you..

Fest i torsdags..Amazon som gällde.Födelsedagsmiddag och förkrök hos Martina. Grattis ;)
Dirty Thirty, säger det er nåt ? En jävla shotlek, en shot i minuten,i en halvtimma. Gaaaaah. Aldrig mer. Ja, sen lyckades jag få en sticka på utsidan av tummen. Men den tog vi genast ut med en kökskniv.Vi och vi,var ju Maria som gjorde det =)


Blir nog utgång ikväll, i Etuna ;) Kände mig inte alls sugen igår,men idag har jag ändrat mig. Solen skiner,det är påsk och jag känner mig glad som en rumpnisse  =D





Glad påsk ! See yaa,dont wanna be yaa;)

Puss tjaa.


Jumper !

Helvete,vilken bra film. Jag dog. Jag har kommit på att Hayden Christensen är min dröm man. Indeed.
Jag,Hanna,Thess och Malin glodde på den hos mig i fredags,och vänner avsnitt =)Aldrig fel.

I lördags vare Mellofestivalen som gällde hos Malin.Tycker rätt låt vann,och hennes kropp alltså,den var inte att leka med. Sjukt het !(Challe jag dillar om om ni ej fattat det...)
Sedan åkte vi in till Kholm,först till nån förfest hos nån Nilla,som jag trodde var tjej,men han hette Niklas. Aja, Jonte som förvirrade mig. =P
Det var rätt dött så vi drog vidare till Statt efter en sväng. Där vare inte så kul. Kvällens höjdpunkt var typ Donken. Ja, förutom att vi höll på och dö av köldskador så vare väl okei.Den där jävla taxin kom 1 timma sent ! Idiot.Men det fick vi rabatt för efter lite tjat och gnäll.
Nu räcker det.

Återkommer en annan dag då jag känner mig mer pigg. Och då kan man passa på och lägga upp lite pics;)




image645




------------------------------------------------------------------------

 <3

----------------------------------------------------------------------------

Dåså kärt folk. Yara önskar er en god natt och tackar för sig. Todeloooo !

sjuuk !

Men bättre idag än igår. Febern har gått ner och halsen är lite bättre för tillfället.Kanske beror på att ha käkat ett paket strepsils och halsfan är bortdomnad...Men det lär väl komma tillbaka. Har mansröst för tillfället,ganska hett.Låter lite som Pheobe där hon har hes röst och tycker hon låter så sexig så =P Haha.

Sedan blire åka till Etuna med familjen. Eller snart då.Och jag sitter fortfarande i min pyjamas och är blek som en likmask. Åker med för att hämta mina plattor i samma veva,så det är klart. 

Filmväll med mina syskon igår=) Det var nice .Vi glodde på I want candy.Haha fan så rolig den var !




Hejdå !


Aint no mountain high enough.

Precis kläckt i mig en pizza. Och jag ska glo på Remember the Titans alldeles strax. Älskar den filmen,en utav mina favoriter lätt ! Sett den ett X antal gånger, och det går inte att tröttna !

Japp japp.Ralles 30årsfest som gällde igår, i Mellösa.Var helt okej. =)
Är så seg så jag skriver inte så mycket mer.Men några bilder bjussar jag på.





-------------------------------------------------------------------------------
<3

-------------------------------------------------------------------------------

Dåså.. Nu blire min movie och glass som gäller ! =D

Över och ut.


Give it to me.

Lyssnar på den nu. Dryg låt och jag älskart ! Den låten får mig att tänka på Örebro och Hanna =)

Fest i lördags.Adlen var hemma,och det blev utgång i Etuna.Vi hade skoj minsann ;) Men inte mot slutet,då jag insåg att mina nycklar var borta ! Jag fick damp på garderobisterna,och en vakt,förgäves,för dagen därpå fick jag veta att de var kvarglömda hos Mark,där vi förfestade,så jag kunde pusta ut ! =D
Lite bilder medföljer,några från mig och resten har jag snott från Adlen. Jag hoppas att ni fattar att vissa inte är seriösa. Haha.








Nu i helgen ska vi fira Ralle som fyller 30, i Mellösagårn.Det sägs att det kommer komma runt 150 personer och att nån Dj från Nybron ska spela,så det ska bli gött ;) Hanna och Jonte kommer hem den 12e ! Jag längtar ! =D

Just det.Köpte en bok igår,för första gången i mitt liv ! Mitt nyårslöfte,att börja läsa mer..Läste ut halva boken på kvällen,och sen var jag tvungen att snåla !
En bok som jag läst ut på 4 timmar var Gömda, av Liza Marklund,Grymt bra ! Gick inte att sluta läsa.Måste läsa uppföljaren Asyl,men den hittade jag inte igår,men det kommer .Innan veckans slut ska jag ha den !! Finns även en uppföljare till den, och heter Mias hemlighet,som huvudpersonen själv skrivit..Den ska jag ha efter Asyl. ;)
Att den där jättuningen inte ger upp alltså. Och på tal om jättuningar, har vissa problem med att skriva sitt namn ? Jag bits inte så vad är själva problemet ? Haha.Nolifer. Dont hate me cause you aint me.. ;)

Nu ska jag glo på Råttatouille, för andra gången idag !Haha,jag älskade den !=)

Toppen,fint.Tack hej !