Snart åkeer jag =D

Fuck så skönt det ska bli != )Men kommer sakna järnet efter mina vännOr och la familia såklart;)

Det första jag och moster ska göra när jag kommer fram är att åka till Latakia.. SÅ jäkla nice. Ska lägga upp lite bilder så ni får se hur de ser ut där. Hennes villa där är nu klar. Och hennes vänninas med =) Strandvillor är aldrig fel;)

Så Latakia Beach here I come !=D

Kolla in min solbränna när jag är tillbaks. Wieee....


So long suckers.. =D


 161941-106161941-105161941-104Latakia Beach

Keff valborg !

Hade as trevligt och så i början. Var hemma hos Mathilda och grillade och drack, med ett par andra stjärnor. As nice.. Tills min ena bror ringer och säger att det kaos hemma, för att den yngsta brodern hade 14is fest, som gick till överstyr. Ambulansen och brandkåren kom. Jag blev förvirrad och fattade inte ett smack. Väckte hela grannskapet med allt elände. Det var PINSAMT ! Slängde ut allihopa och ringde mamma och berättade allt, vilket hon uppskattade, men blev såklart orolig. Och hela morgonen har folk ringt och undrat vad som hänt. De trodde att det var nån utav oss som åkt in på sjukan, men så var inte fallet. Det var 2 andra,men nu mår de bra, som tur är.

Så mitt valborgsmässofirande var ju som sagt inte speciellt lyckat. Hoppas alla andra hade det nice.

På fredag kommer mamma och pappa hem. Det ska bli så jäkla sköönt ! Har saknat dom.. Och nästa fredag är det min tur, att åka bort. =) Fan så nice. Ska bli brun som en tok. Och när jag kommer hem är det inte långt kvar till Hanna,Malin och Sabina kommer hem.. =) Hur bra som helst..

Men nu ni ska jag lägga mig och glo på Heroes. Har de senaste avsnitten som man väntat på i 70 år pga uppehållet ! Är så GLAAD ! =D

Take it easy fuckers ;) I went now.

Hej svej !