you are not alone.

http://www.youtube.com/watch?v=R9DDTiPzJCk Ryser lite när tjejen kommer upp på scen och slänger armarna om honom..

R.I.P Michael Jackson.. =(  Största stjärnan ever.
FYI, så döpte jag min lillebror efter honom.. Han skulle egentligen hetat nåt annat,men jag vägrade !
Ja,nu vet ni det också,(ni som inte visste) =p


Btw, grattis till Tyskland som vann u21-finalen mot England, med 4-0.
Och grattis till brassarna som vann Confederations cup. Var nästan säker på att USA skulle vinna. Brasilien spelade dåligt och låg under med 2-0 i första halvlek,Men i andra halvlek, så taggade dom till järnet,och Fabiano gjorde 2 mål,och det sista och avgörande nickade Lucio in på en hörna som Elano slog. Nice work !=)
Men det var även ett mål som blev bortdömt. Kaká nickade in den,och banne mig bollfan var ju inne, men det räknades inte.Tards.. 
Aja, brassarna vann iaf, och det var huvudsaken..yeey =D

kort om veckan och helgen. Glassat på orrö beach.Klockrent väder, i likeeee ! =D Och i fredags kväll så kollade jag på fotboll på hammarvallen med Angelica och camilla. Min darling som spelade. Efter det så chillade bara jag och han.Och i lördags åkte vi ut till orrö, och sedan spelade vi minigolf. Jag sööööög järnet, och blev totalt utklassad. Han utklassade mig gången innan det med den jäveln ! =P

På kvällen så var jag och Maria hos Martina och hade en mysig drick-kväll.. Sen kom Martinas boyfriend och 2 kompisar till honom och joinade oss. =) Skönt väder och vi satt ute hela kvällen+halva natten, och hade det allmänt chill =) 
Och i söndags så åkte jag och Magnus till Linköping.. Min prins förgyller verkligen mina dagar.*love*. 

Är på jobbet nu. Känns nästan bara som att jag bloggar när jag är här. Jag ska nog börja skriva hemifrån only, och lägga upp bilder ! Blev mycket på en gång nu.. Skriva och skriva, det räcker ju nästan bara med bilder. Måste först och främst se till att ta några. Har blivit kass på det..

Så det så. Nu börjar jag bli seg så jag ger mig.. Men först ska jag äta upp min Calippo !=) (Cola smak ofc) såå gott såå.. Sen lira lite kort.. Och efter det, däcka ?=) haha.  

Nu pyser jag. hej svej !


kass på att uppdatera ?

Lite kanske.
Vad har jag gjort sen jag skrev här sist ?
Har bland annat besökt dalarna för första gången i mitt liv. Det var förrförra fredagen. Manges kusin tog studenten. Kul var det minsann =)
Kom hem på lördagen, skapligt stressigt, hade samling direkt när vi kom till flen. Fick bli upplockad på stan då, för att sedan åka till södertälje och få stryk.. Cp-väder var det också. Och domarn hade inte alla hästar hemma. Seriöst.
Och vårt problem var nog att vi hade tankarna nån helt annanstans, nämligen på Fest i Flen, I guess. Årets jävla höjdpunkt här. Men det var ej så kul som jag trodde. Det där regnet alltså. Dra mig.. Men matchen var värst. Jeez..

Och jag firade midsommar med min lovely boyfriend. =) Åt en massa gott, och började dricka till fotbollen. Vi drog ingenstans,pga tard vädret så  vi hade vår egna lilla hemmafest. ;) Gick åt mer dricka än vi trott =)
och igår var vi i etuna och handlade. =) yeeeeey...

Idag har jag träffat Malin,Hanna,Sandra,Lina,och Maria en sväng. Hannisen ska åka hem imorn. Och gissa vart hon ska jobba i sommar då ? I Båstad, tennisveckan ! jag är inte ett dugg avis ! (jag ljuger nu)
.
----------------------------------------------------------------------------
Btw, är det nån mer än jag som tycker att de här två är lika som bär ?

       
     Luís Fabiano.                              Chris Brown.


Det räcker för ikväll.. Över och ut !


poop.

Mina benhinnor. =( skjut mig långsamt...
och så sitter jag på jobbet. Skjut mig ännu mer. Så jävla tråkigt så jag spyr. Jag vill inte jobba mera natt.  Jag vill ligga hemma i min säng och bara sova,(som en "normal" människa ska göra vid den här tiden). iofs så är det så skönt att man får så mycket ledighet, men ändå. Sämst när man väl ska pallra arslet hit. Då ligger jag faktiskt hemma och glor på en film. Ska iaf fortsätta över sommarn,sen får jag se vad min lilla kropp har lust med då och vad som händer då... =P

Fest i flen snart..  Vi har en matchjävel i södertälje då,som börjar kl 5.. Så man kommer hem ganska sent.Får förkröka i omklädningsrummet och i bilen hem.(jag kör givetvis inte då).. =) Är  helsingborgarna och co hemma då ?=) Får hoppas på det.

Och btw så var jag  i Linköping med Magnus igår. Vi hedrade Ikea med vår närvaro och vi hade det så skojsigt så min pluttis och jag =) wieeeeee... Sedan blev vi bjudna på mat hos hans mamma och kjellis. Och efter det drog människan ut och sprang,klockan var efter 9. Skapligt galen. Jag var as seg så jag stannade hemma och skalade räkor =) Det är ganska underhållande faktiskt
.Och så sov jag så sköönt inatt. Ännu bättre efter att han pös till jobbet,för då snodde jag hans nya kudde. Jag köpte ingen eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken jag ville ha. Då vet jag det till nästa gång iaf ! =)

Fan vad gott min kräm luktar då. Smorde in mig efter träningen, och den luktar banne mig fortfarande. Smarrigt.Nästan så man vill äta upp sig själv.. haha...

Så vare med det.. Sitter här i min mobbade ensamhet och väntar in de andra så vi kan lira poker igen. Annars däckar jag. Seriöst.
Vann ju järnet första omgången. Synd att vi aldrig spelar om pengar,då hade man iaf brytt sig om man vann eller loosa.. =D Tror jag börjar bli lite hungrig igen. Åt äggmackor för en sväng sen. Men det mättar ju bara för stunden. Jag vill ha en fet stek ! Lycka till att få det nu.  Fan. Jag som blev så sugen. Jag är sugen på mat 22h/7. Haha. Det syns inte,och kommer aldrig göra det,, I hope. Sen får man väl se om man rullar fram efter att man kläckt ur sig första ungen. Men det kommer inte dröja än på ett tag vill jag lova. Innan jag blir 30 iaf ;)
Jeez, hur mkt har jag skrivit ? Nästan en hel bok känns det som. Mina ögon svider. blä..Skapligt trött..  

hejdå !

somewhere over the rainbow.

tramsväder.I hate it !
Lina har iaf förgyllat min dag. Vi var i k-holm  och handlade grejer till hemmet och åt på mcdonalds =) Länge sen man åt där. Vi har haft det sååå bra så idag. hihi =)Men det ahr vi hela tiden, har mest vart med henne dom senaste dagarna.  =)

Vi var i kholm igår med och men hittade typ inget,bara en duk,efter att jag var på lager med Michelle, Mickan och Jonna. Men där hittade jag typ inget. Bara tights och ett dubbel-linne. Hade ganska brått till samligen,så därför vi åkte in idag igen =) Hann dessutom med en håruppsättning på Carro. Håruppsättningar är inte min starka sida, men det blev helt okej, hon var iaf supernöjd så =D

Sen spelade jag match, som gick åt helvete för min del. Mina benhinnor dödade mig. Kunde inte spela i andra halvlek,  typ 2 minuter bara. Har asont idag med. Brukar ju gå över när jag får vila dom i några minuter,men igår gick det aldrig över. Jävla skit.
Och högerbenet gör fortfarande as ont. . Är det jag som är en porslinsdocka eller är det inte meningen att jag ska lira fotboll ? Man undrar ju. =( Jag tycker verkligen synd om mig själv. Men det gör jag hela tiden..
Vi vann iaf med 2-0. Johanna gjorde ett mål ,och så var det nån från Viljan som kickade in ett självmål.=P


 
  

Nu ska jag laga mat, håller på och svälter ihjäl. Blir potatisgratäng och kött. Jag dreglar redan.=D

See ya, dont wanna be yaa...