göteborg

Lovely stad, I must say. Första gången jag var där, och verkligen inte den sista..
Var där från torsdag-lördag. Vi bodde på Hotell Royal, asmysigt hotell, med supertrevlig personal. Vi
kollade bla på fotboll, Häcken-Hammarby(som Häcken vann med 2-0,och dessa två mål klackade dom in i tilläggsminuterna,som var 3 minuter), vi var på Liseberg, var ute och åt, gled runt på stan, och drack en massa öl. Blev lite sugen på en öl nu faktiskt. En iskall sådan.Det förtjänar jag för idag har jag sprungit elljusspåret.. Fastän det regnade.. ;) 
Gick helt okej med tanke på foten. Stukade den ännu en gång, på träningen i onsdags.Sista träningen innan uppehållet,och jag lyckas trampa snett,när det var 10 minuter kvar av träningen, och den här gången gjorde det fan mer ont än första gången. Jag trodde att jag brutit fotfan,så ont som det gjorde. Men det gjorde dock inte ilka ont dan efter,vilket var tur,för det var ju då vi åkte till götet.. =) Och så är den inte så svullen heller, som sist..
Nog ältat om den för nu ska jag lägga upp bilder och sedan klippa mitt hår. Bara toppa of c.. =) Och btw, nån bergochdalbana åker jag ALDRIG nånsin mer i hela mitt liv igen. Den upplysningen bjöd jag på. Bortsett från den, så var Liseberg klart klockrent. Flum ride är min favorit. Haha, så bääst =)Åh, jag vill till göteboooorg igen..





Sådär.Enjoy. =)


utan dina andetag.

Det är Magnus låt till mig. =) hihi.Älskar sönder den. Saknar honom.. Han åkte till Kanarieöarna i fredags natt.. =( Kul för honom,tråkigt för mig. Jobbar ändå, så det går nog fort ändå, i hope. Bara ledig imorn och på ons.

Vi hade lagfest igår på ekborgen ihop med herrarna. Askul =) Vi spelade även fotboll och gjorde illa oss på köpet såklart.haha. Flera fick blåmärken. Lisa åkte på en stukad fot, och jag fick en smäll på näsan så den ser stukad ut, och  jag tror jag fick en fet smäll på låret. Jävla Erik jävel. Jag började blöda med. Inte floden men ändå. Jag trodde jag bröt näsfan,men dom konstaterade att den icke var bruten. Fan vet jag, jag har väl aldrig brutit nåt förut =) (peppar peppar) haha.
Låret kändes inte så jättemycket igår, men idag, my god. Kan inte ligga på mage, då känns det som att muskeln hoppar från dess plats,om ni fattar vad jag menar. =/ Blir nog ingen träning imorn. Men det kanske gått över tills dess =) Läker ju ganska fort ändå =) Vi åkte sedan in till Malmköping, till värdshuset,  jag,Lisa,Wallman,Charlie,Gösen och Sparven. Det var helt okej. Sämst dj bara. Och asen hade inte ens Bloody Mary där. Ännu sämre.

Nu ska jag fortsätta lyssna på denna underbara låt. Det är lätt den bästa låt Kent gjort.
Tänker of c på min prins. Jag ska också hitta den perfekta låten till honom.Jag har inte bara en utan flera, för orden räcker inte till. Så underbar är han. 

 <3

jag saknaaaaaaaaaaaaaaar....