hey you..

Jani.Märklig helg. Jag har fått sömnattacker både fredag och igår. Men gårdagen berodde nog på att det blev för mycket alkohol. Lagfest som gällde då.
Jag,Kattis och Johanna började redan vid 2. Och Kattis groggar kändes som 50/50.Lagom starka så.Efter några timmar kom Sarah och Maria. Alla var astaggade och glada som våp =D
Och Brännman var så snäll som körde oss till Sofi.. Där grillade vi, umgicks och spelade kubb. Vårt lag, Dreamteam, vann såklart och rätt fort, efter att vi hade bytt namn till Rock Stars;)  Hört den låten btw ? Om inte så har ni den här i samband Cristiano  Ronaldo.Och kolla in hans skills;) 
http://www.youtube.com/watch?v=mDbiUSrKJqc
Iaf.. Vi glodde på schalgern, de spelade dickhead,och jag somnade på soffan.. Första gången jag inte medverkar i dickhead=/ Mådde as illa,och såklart spydde jag..Kände sen att det var dags att bege sig hemåt. Hittade en pizza här hemma som jag vräkte i mig och sedan somnade jag in.Inte ens ett krig kunde ha väckt mig inatt. Så det blev ingen utgång i eskilstuna, som vi hade dillat om.. =P
Ska iaf försöka dra mig ut och sola om en sväng,och sedan äta en fet kebabtallrik.Fast tvärtom.Äta först sen sola.Och ikväll blire film och sanningens ögonblick, alltid !=) Så fucking jävla bra. Och så måste jag  youtuba eurovision låtarna,eftersom jag missade de flesta.

Och om 6 dagar, tar alla 89:or i Flen studenten,och en utav dom är min kära broder. Ska bli såå kul... Ja och det är då 1 år sedan jag söp bort min mobil, på förra studenten..Tragiskt.Så jag kanske ska satsa på att vara nykter på denna, så jag slipper spy och tappa bort mina saker.;)

Några bilder från gårdagen =)





Nu drog jag...Och glöm inte att det är mors dag idag !!

Hej sveeejs.. ;)


Give it up to me.

Yeah... Chill helg. Jobbade i fredags kväll,sen lurade Nermina och Michelle mig till Kholm,för att äta på Donken.Men vad gör dom ? bestämmer sig för att vi ska äta på nån kina resturang,och det var så äckligt.Waste of money,och det blev Donken ändå.Nödvändigt det där innan...
Och igår vare Kommunfesten som gällde.Runt 1000 pers som var där och vi hade skitkul =) Klockren mat med.

Sen kom det bara fler chillt folk,och en utav dom var min darling. =)

Och igår(söndag)var jag seg som en råtta.. Jag och Thess hälsade på Adlen och Kamran,och sedan gled vi till Linn som fyllde år =) Det var nice,förutom att jag var så död,och var den första att bege mig hemåt..

Sen kom Mange,och vi glodde på sanningens ögonblick och film och hade det så mysigt så=) .Så jävla bra det där,sanningens ögonblick. ;) Japp. Gött,as usual ;)

Och så vill jag säga Grattis till Hadeel som fyller år idag. Och Imorn (tis) är det Thess som fyller.Jonte,Hanna och Maria har redan fyllt,denna månad.Vadå samtidigt ? Ja precis. = P


Lite bilder.Sen ska jag banne mig sova järnet..







God natt ! =)


Otur AB !

Så in i norden.Jag blir så trött.... Först sträckt ljumske. Och nu muskelbristning i låret.Jag dör så ont det gör ! Trodde nåt skit gick av och såg svullnaden och nån knöl typ dirren.Sandra körde in mig till akuten eftersom det inte gick att köra för min del.Fick vänta där i 2 timmar,som kändes som 2 år. Och så visade det sig att jag hade fått en muskelbristning.Låter fjolligt men smärtan alltså.Går knappt att gå ju.. Så imorn kan jag inte jobba.Vet inte om jag kan jobba resten av veckan heller.. Jag tycker så synd om mig själv..Seriöst..

Tack Sandra för att du stod ut hela dan idag =) You are the best...

Och ikväll har vi kollat på film hos mig,jag,Sandra,Thess,Maria och Malin, på American Crime,som är baserad på verklig händelse... Filmen var bra,men grym.Idioter alltså....Alla var ju störda förutom hon som blev torterad...Usch...

Kul helg iaf. I fredags vare kubb och chill sällskap som gällde hos Malin.Mycket trevligt.. Och i lördags vare Etuna som gällde, Nybron.Första gången jag var där,och var inte så förtjust i stället. Träffade Elias,Christian och co som gjorde det hela  roligare =) Lite bilder nu.






Sådäär ja.Dags för sängen nu. Hej svejs, skit fejs.....





forever..

Älskar sönder den låten.Så jävla bra.Chris Brown blir ju bara bättre och bättre..Min sommar och party låt=D,jag dör för den ;)  http://youtube.com/watch?v=X2IExa2A198  Om ni inte hört den så är det ett MÅSTE !
Längtar såå till helgen..Inte helt frisk än,men på G. Jävla pollenjävel ! Vart sjuk hur länge som helst ju. Så jag fick ta det lugnt i helgen,och det var så tråkigt. Men Magnus kom och förgyllde min söndag iaf; )

Och imorn börjar jag och Thess spela fotboll.Ska bli kul,fastän kondisen inte är på topp.Haha.... =P
Hell yeah !=)
Var i kholm igår.Hittade inte ett skit där. Förutom en telefonförsäljare.Haha..Att de alltid ska hitta en ! Men jag stod på mig och skrev inte på nåt skit.Slutade med att vi bytte nummer iaf. Haha...

Fan vad jag vill ha sommar NU !En till chill låt, Adam Tensta - My Cool,  remixad och bättre  http://youtube.com/watch?v=7OTALOUCS-Y  =)

Japp.. Snart ska jag käka frulls.Sedan dra mig till Jobbet.Nåt möte en sväng först,och sedan ska vi fika på Violen och få betalt för det ;) Så bra..haha.. =DMen jag slutar 9,vilket suger !
Ska till Maria efter det och gratta henne. Och imorn ska vi på brandutbildning, ska bli skoj ;) och efter det måste jag och Thess åka till Eskilstuna och köpa nya fotbolls skor =)

Så, lite bilder, alltid =)









Såådääär ja... Hej svej !

ge mig sommar !

Ge mig en ren sommar utan regn och utan pollen ! Blir ju bara sjuk av skiten.Vart råsjuk de närmsta dagarna.S min valborg blev lugn.Var bara med och grillade.Och ni tror att jag njöt av årets första grillning eller ? Nej,skulle inte tro det va,mina smaklökar var ju ute på vift,så jag fick inte uppleva nån smak. Så typiskt.

Sen så hyrde jag 2 filmer, och var fyllechaffis.  Det var min valborg det.Äh,ändå överskatttat. Hade iaf inte tråkigt.Så länge man är med chill peeps, så funkar det..
Och nu i helgen blir det också lugnt.Fortfarande sjuk,men blivit lite bättre.Mina smaklökar har iallafall hittat hem.. =) 
Vill förresten upplysa er om att Chris Browns låt Forever är en riktig hit ! Så jävla bra,och man blir så glad av den..Iaf jag... =D

Jupp.Lite sommarbilder nu..=D
Längtar så....









Nu ska jag åka till statiol och köpa chirre =) Sen blire filmis.. Och inatt ska jag hämta min bror från eskilstuna,där han är på nån bal. =)

Nu så tackar jag för mig. =)
Hat bra.Över och ut.

Hej svej...