snart jul =)

Ska fira min jul i Dalarna för första gången i hela mitt liv !=) Med the Montins. Det ska bli kul =) Älskar julstämningen. =) Tyvärr är det inte alla som har den. För några år sen så var det några jävla tattare, (bara Gud vet vilka), som gjorde inbrott i vårt hus. Vi firade i Stockholm då, och grannen hade ringt och sagt att det hade vart inbrott. Förstörde våran jul sådär.Jävla loosers, nolifers och fucking jävla luffare! På självaste julafton ?!Blir fan arg när jag tänker på det. Skulle kunna tortera ihjäl dom idioterna. Fucking fattiglappar som lever på andra ! Men på julafton ? Jeez.

Dom kan hoppa upp och ta sig långsamt nånstans där bak.

Sitter här hemma,och tänker på vad jag ska köpa i julklapp ?Har några avklarade, men inte till dom i Dalarna =)
Magnus har sagt att jag inte får köpa nåt, men NÅT måste vi köpa. =) Jag älskar att slå in klappar !=) Hihi..

Och nu finns det ju inget bra på TV. Ska nog lägga mig och läsa,som en gammal käring. Men jag är banne mig trött. Ätit som en galning, och jag blir så mätt efter maten. Åt pommes,flerrekotte och tzatziki.MumsfilliB !
Hursom, min bok, som jag läser nu,  Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus. Den är helt okej. Den första av honom, Snabba Cash var ju klockreeeeen..Och så spännande. Trodde att den här skulle vara lika bra, men den är lite segare. Den är ju verkligen inte dålig, men den första tar priset. Jag har ju bara läst ut halva.Jag får lugna mig och ha lite tålamod =) Me

Läs den första om ni inte gjort det =) Den ska även bli en film. I gotta see !!=) Premiär 15 januari =)

Kortfattad handling:

JW kommer från landet men är en bratkille som lever ett dubbelliv och kör svarttaxi för att finansiera sitt dyra liv på Stureplan. Abdulkarim, som håller i taxiverksamheten, erbjuder JW att börja sälja kokain istället. JW tackar ja och träder in i Stockholms undre värld.

Jorge Salinas Barrio
är en latino som åkt i fängelse efter att ha tagit hela skulden för knarkaffärer där jugge maffian var inblandad. Han rymmer från Österåkeranstalten med planer på att fly landet.

Mrado Slovovic
är en serbisk torped som är medlem i den jugoslaviska maffian men egentligen drömmer om ett normalt liv med sin dotter Lovisa.

De tre personerna förenas i boken genom sina drömmar om snabba förtjänster. När JW och Abdulkarim börjat få ruljans på kokainförsäljningen vill de expandera. Abdulkarim har hört talas om Jorge, som precis genomfört en omtalad rymning. Ryktet går att Jorge har lärt sig allt om kokainbranschen när han suttit inne. JW får därför i uppdrag att rekrytera honom. Samtidigt har Jorge precis försökt utpressa den jugoslaviska maffians boss Radovan. Torpeden Mrado är satt att få honom på andra tankar.
När JW slutligen hittar Jorge ligger han sönderslagen i en skog. Det är Mrados verk. Abdulkarim tar hand om Jorge, och de börjar sedan jobba tillsammans.  = ) Hursom, den är klockren !
 
                                                         



Sådär ni.
Nu ska jag lägga mig och läsa och vänta på att älsklingen ska komma hem från träningen =)

tjing tjing !


Back home,tyvärr.

Fan,jag skulle lätt velat stanna kvar en vecka till. 3 veckor hade vart perfekt ! =) Nästa gång kanske. Det var heeelt underbart iaf and I loved it != ) Det jobbiga var den där flygresan. Mellanlandade i Köpenhamn både dit och hem. Och på dit vägen, så träffade jag Wallander i Köpenhamn.. Haha =) Tror han var dyng. Tog en bild på oss iaf=P haha.
Hursom, från Köpenhamn till Bangkok tog det 9 och en halv timma. Men från Bangkok till Köpenhamn tog det ca 13 h !  Whats up with that ? Min svanskota dog.Asont ju. Kändes som att någon hade tagit ett baseboll trä och slagit mig på röven med det.

Hursom,inge ont nu iaf =) Jag och Magnelito är asbruna.Perfekt färg,och jag vill inte bli brunare än så här, och inte heller blekare =) Väntar tills lite färg försvinner,sen slänger jag in mig i solariet och bränner tillbaks färgen =)

Fan,jag vill tillbaks.. Det var helt jävla gr8..Det enda äckliga och dåliga var de där snuskgubbarna som var tillsammans med jätteunga tjejer. Gubbarna var äckligas som ville ha lammkött och säkra kort(eftersom de inte får nåt annat hemma) och dom där jävla brudarna var tattare som skulle sälja sina kroppar för en tia till vemsomhelst! Det var en skapliiiig åldersskillnad,inga 10 år hit och dit,det här var MINST 20.. Discusting. Vissa såg verkligen ut att vara 15.. =/ Bläää...

Och bästa maten vi åt var på ett hotell, SOfitel, Bästa buffén ever !  =) Kostade runt 350-400 svenska kr var, och det fanns allt gott =) Skaldjur, oxfilé, lax,bakelser,ostar, och hur många maträtter som helst. Vi år där 2 ggr,och jag tror aldrig att jag ätit så mycket i hela mitt liv. Andra gången vi åt där var vi tvungna att gå tillbaks till vårt hotell, jag var tvungen att lägga mig på rygg ett tag,med utsträckta armar och ben, för att jag var proppmätt och skulle jag ha rapat då, då hade jag fan ha spytt=P Så mätt var man.  Sen gick vi ut och kollade på fotboll. FAN att Real förlorade mot Barca, de förtjänade faktiskt en vinst. Och FAN att Chelsea förlorade mot Man.C. Det var lite oväntat faktiskt.

Hursom, min älskling förgyllde min semester, och han gör mig till världens lyckligaste, faktiskt =) 
Och FYI, mitt hår blev INTE som Monicas som jag trodde att det skulle bli !=) hihi.


Några bilder ska jag minsann bjussa på.(från mobben)Och resten lägger upp dom så fort Magnus fixat kamerasladden.. Kan skriva mer nån annan dag, när jag lägger upp fler bilder =)


  
   
   

Todeloooo.