thenixen sixten.

Min helg: jag fyllde år i fredags=) Tack alla som grattade mig. =) 

 I lördags, så var på kräftskiva. Mycket gott och trevligt. =) Sedan drog vi till Ludde en sväng som hade fest.
Och i söndags så degade vi nästan hela dagen. Vi drog ut på en promenix till slut, och hamnade på lötenskolan, där vi även hittade en boll och sköt straffar på varandra. Det blev många straffar var, och Magnus vann med 1 mål.. =P

Och sen körde vi 21:an(basket). Jag ledde stort till en början..=P
Det var för övrigt några ungar som hade innebandy träning när vi var där. (Vi var ute,och de inne) Iaf, då kommer det ut en hysterisk idiotjävel och gapar om att vi ska dra nån annanstans för dom blev tydligen störda av bollen.. En vuxen ful, fet, töntig sak som såg ut som en riktig pomperipossa. Antar att hon var en förälder ? Vilken idiot man har förökat sig med den kvinnan ?Usch. 
Skulle man bli störd så ber man väl snällt, inte gapar man som en stucken gris ? haha..
Men hursom så spelade vi färdigt 21:an, och jag loosade även här med 1 mål....


Och ikväll ska jag äntligeeeeeeeeeeeen träna fotboll.SÅ jävla lovely. Inte vart med och tränat på ca 2 veckor nu. Har jobbat kvällarna då vi haft träningar. SÄMST !

btw, gissa vart vi åker 2 veckor innan Thailand ?=) Till London =D Fick en weekend dit av Magnus i födelsedagspresent =) Och så ska vi även titta på fotboll där =D
Det kommer bli great = ) Hihi...
Nu ni, ska jag äta frulle..

Hörs. See ya,dont wanna be ya....


jahapp.

Min dom från fotbollsförbundet kom igår..
Läste om det även i tidningen. En sak som var lite skrattretande var detta, sista meningen.: 2008 rapporterades 138 grova förseelser in till Södermanlands Fotbollförbund.
I år är den siffran redan passerad trots att två–tre omgångar återstår i merparten av serierna.
– När till och med tjejer börjar slå varandra på käften är läget verkligen oroväckande, säger disciplinnämndens ordförande Georg Olsson.

Sen stod det här: 

Tjejer i slagsmål
Georg Olsson betonar också att våldet har ökat.
– Vi har haft flera fall med knäckta näsben och spräckta ögonbryn. Och det som oroar mig mest är att även tjejerna börjat slåss. Det har inte förekommit tidigare.

Georg syftar bland annat på en match i damtrean där två spelare rök ihop ordentligt.
– En tjej nöp till en motståndare så att ögonbrynet sprack och hon tvingades sys med fem stygn. Det hela slutade med att den ena spelaren blev avstängd i åtta matcher och den andra i två.

Lite orättvist tycker jag,med tanke på att det var hon som började.. Till och med hennes tränare sa till min,att han inte var förvånad över att det var hon...

Avstängd från och med idag fram till 3e oktober. Och nästa år från och med 23e april - 23e maj..

Jag tycker synd om mig själv.. 3 matcher kvar i år. Sen drar vi igång inomhus. Då får jag iaf vara med och spela.Får nöja mig med det.

Nu ska jag och M äta frulle. Hej svej !=)


todeloo..

Ska hem till päronen alldeles strax, och åka med hela familjen till Skavsta, för att droppa av och säga hejdå till  Roy,som ska åka till Malaysia,och sedan till Australien.Jag är så avis ! Får vänta på min tur i november. hihi.. Inte avis på restiden iaf. Han flyger först till London, och därefter till Malaysia.. Men det kommer gå såå bra så, i hope.

Och igår, så tog den andra lillebrodern körkort !=) Såå roligt så.. Ett stort grattis till honom  =)

Nu ni,ska jag bege mig. Och ikväll blire sola, och sedan färga håret. Min blonda slinga ska BORT ! Den irriterar mig.

sådär ja... Hörs. Hat bra.Över och ut.


when it was good.

Amazon i helgen. skapligt dåligt med folk.. Amazon är icke lika bra som det har varit =/ Och vår match den dagen, blev inställd till igår ! Sämst ! Åkte på ett rött kort, pga en jävla idiot som höll på att störda sig hela matchen, mot alla. För det första så snubblar hon på mig när jag ligger,och blir arg på mig för det. Ursäkta mig då ? Sen blev hon irriterad för nåt mer, om jag tog bollen ifrån henne,eller stod i vägen, och  får sedan en smäll i nacken,och klart man blir arg ? Vände mig om och knuffade till och frågade vad hon höll på med,och knuffade såklart tillbaks och försökte sedan slå, och då gjorde jag detsamma, men jag träffade och råkade spräcka ögonbrynet på henne, så hon skulle tydligen få sy det där..Det var faan inte med meningen ! Hon fick med rött,så man kan inte skylla på bara mig. Jävla tönt ! Fan.Jag skulle inte ha brytt mig.. Lätt att vara efterklok..
Missar matchen mot Linns lag, IGEN. Förra gången skadad,nu avstängd, tack vare den där..Hoppas bara det är en match och inga fler... Men det kan jag nog glömma.
Nog om det, vi vann iaf. =)

Ska lägga upp några bilder, från helgen, sedan ska jag glo på Rederiet =) haha klockrent ju=D Hundra år sen man kollade på det, och nu har både jag och Magnus nörda det =P Tur att vi har en sladd som man kopplar till tvn, så man slipper sitta nära datorn =) 

    
 
 
  

-----------------------------------------------


   <3

-----------------------------------------------

See ya,dont wanna be ya !=)


cancerfonden.

skänk 50 kr från mobilen till cancerfonden, om ni inte är snåla. Skriv ordet besegra och skicka det till 72900..  Sen får ni ett sms där det står, "tack för din gåva till cancerfonden", och det värmer, för man känner att man har bidragit med något iaf.. Hellre nånting än ingenting alls.. Som Nike säger, Just do it ! = )











September nu.

Min månad !=) Fyller om 24 dagar. Den ni !

Och just det, har inte berättat att jag och Magnus åker till Thailand den 21a November..Det ska bli riktigt skönt =)
De 2 första nätterna ska vi bo i Bangkok, sen är det Hua Hin som gäller för oss.=) Jag längtar.Nu har man nåt kul att se fram emot =)

Min bror och hans kompisar åker till Malaysia den 17e september och vara där i några dagar och därifrån åker dom till Australien. Han hade tänkt stanna där länge,men nu har han fått fast jobb, så han tog tjänstledigt och kommer hem 2 månader efter att han åkt dit.. Gött !
Vi ska "bara" vara borta i 2 veckor, men vi får åka iväg nån mer stans nästa år med =) hihi..Ska bli riktigt kul iaf.

Nåt mer kul,jag hade en mycket skojsig söndag. Jag, Nermina,Michelle och co, åkte till Nyköping på lasergame.Så jävla kul !=) Vi var 9 pers =)
Och på kvällen åkte jag och Magnus till Etuna, på bio. Vi såg Sommaren med Göran. Haha, klockren !=P

Nu ska jag fortsätta glo på Grey´s Anatomy och äta lite frulls. Sen ska jag väl städa. Blä..

Hörs. Hej svej !