snabba cash, the movie:

Var en besvikelse, faktiskt. Boken var hundra gånger bättre.
Såg fram emot den hur länge som helst, och jag råkade ha lite för höga förväntningar.

Fick min Iphone idag ! En vit sådan.Yeeeey.. Den är lite jobbig I must say, men jag lär nog fatta allt så småningom =) wieeee..

Är hos mina päron nu och har ätit mat och spelat tv-spel. Jag var sämst !
Och snart ska jag hem och ta upp min tvätt och sen chilla tills träningen börjar.Det ska bli gött. Lite ont i foten bara, men det ska gå bra ändå. Bara att tejpa skiten och spela på =) SM-Kval nu på söndag ju..wieee =) Önska oss lycka till =) 


                                      
                                                              I love us ! <3



Btw, Chris Brown - Pass Out = Klockren !



Aldrig fucka upp.

Den läste jag precis ut. Så jävla bra den med. Lite småseg i början, men sen så :P
Ett tag sen jag skrev här nu. Innan jul.
 
Firade julen i Dalarna, och det var super. Det som sög var att jag var sjuk, och jag kunde inte njuta av julmaten,för mina smaklökar var ute på vift ! Skapligt jobbigt. Och vet ni vad jag fick av min underbara söta pojkvän ? =D En Louis Vuitton väska !! Hihi. Så himla läcker, och jag älskar den. =D Men honom mer:p

Och på nyår, så åt jag och Magnus mat med min familj,och började dricka där. Sen drog han vidare till nån kompis och jag åkte till Sköldinge till Nermina,Michelle & co. Dom hade gjort det så fint, och det var kul.. Men nån tattare snodde Michelles kamera. Seriöst alltså ? Jag lackar på såna. Blää...

Och jag hade tänkt att åka hem till flen efter tolv och fira det nya året med det andra gänget, som var hos Malin, men taxi jäveln skulle dröja i 3 jävla timmar ! Vi fick iaf tag på Rebeccas mamma som hämtade oss vid 2-tiden,och Malin svarade ej, och jag hamnade hos Linnéa en sväng.. Åkte hem efter en stund, fick inte tag på taxijäveln här heller, men det löste sig. Jag fick skjuts av Marias pappa och bror =) Skaplig tur där =)
Och när jag kom hem så såg jag att jag hade ett  missat samtal från Malin. Men då var jag trött och orkade inte festa vidare som dom där partydjuren =P

Btw, fotbollscup i Duveholmshallen på lördag ! Kom och glo ! =) Tror vår första match är mot Valla. Jag döper om mig till Sigurt om vi loosar..

Och den 24 Januari, ska vi iväg till Stockholm och spela. Sm-kval då ! =D lalalalaaaaaaaaaa.. Måste ha nya skor tills dess. Ska nog köpa ett par nya tills på lördag, lika bra. Jag vill ha ett par vita Nike, med ett gult Nike märke, eller ett par svarta,med ett gult Nike märke, men dom jag vill ha, ska inte snörningen synas på ! Och såna i min storlek har jag inte sett.  =( Ska kolla på nätet vart dom har såna eller om dom har såna i min storlek. Annars får jag väl ha såna där snörningen syns. Men helst inte ! =D Så mycket snyggare utan.

Och igår så köpte jag och Magnus en ny dator. Det stod mellan en Sony och en HP och det blev en HP= )Klockren, och supersnygg ! Jag är så nöjd så. Så hemma nu har vi 2 stationära och en bärbar. Men min gamla ska bort så småningom =) Innan flytten iaf. Har jag sagt vi ska flytta ?=) Den  1a mars =) Till en 3a med tvätt och diskmaskin !  I likeeeeeee !=) Nu ska jag äta.

Ses. Ciao !