Back från Kanarieöarna!

Vi kom hem inatt och det känns inte så kul. Jag som ville vara kvar i minst 1 vecka till. Vi var på Playa del Inglés och vi hade sperkul! Sammanlagt var vi 17 personer:D Syftet med resan var ju att fira Magnus mosters man som fyllde 50,därför blev vi så många. Hur kul som helst ju!:)
Jag känner mig skapligt sliten och vi har fotbollsavslutning imorn. Alltså ännu mera dricka och jag är noll taggad nu,men hoppas jag blir det då.
Drinkarna och ölen där var superbilliga om man jämför med här. Och maten där;ulallaaa, vilken god! Typ de godaste stekarna jag ätit ffs! Riktigt möra och saftiga, allihop! Jag blir så hungrig av att bara tänka på dom.
Jag har inte vågat ställa mig på vågen än och låter nog bli det. Nu blir det hårdträning som gäller för oss:)
Ikväll skulle jag ju gärna vilja vara med på brottarfysen,men såklart ska jag jobba ikväll,så jag hinner inte,och får träna på nautilus istället. Där bränner man inte lika mycket flärre,men bättre än ingenting.

Just det,jag har tagit tjänstledigt efter nyår! Vi ska få sämst schema, (det innebär fler helger och fler kvällar,alltså mindre träning och no life), därför jag ska prova på nåt annat som verkar sååå mycket roligare med superbra tider och nu ska det bli så jävla skönt att slippa helger och sånt skit! Ska iaf jobba extra då och då,när det passar mig osv.

Nu ska jag äta frulle och sedan fortsätta med tvätten.
hej svejs!