Go make your next choice..

be your best choice...

Tråkigaste fredagskvällen på år och dar ! Ska jobba hela denna skithelg.Mindre kul så det vrålar om det. Ska snart slå på en film som jag ska försöka somna till. Då skare vara nån dålig så man somnar dirren !Typ "Sånger från andra våningen". Nää då kanske jag somnar in för gott, o det vill jag inte ! Det är iaf den sämsta filmen som någonsin gjorts ! Vi blev lurade till bion, av skolan, vi trodde det skulle vara nån bra film,eftersom vi var TVUNGNA att se den, men vad är det vi får se ?En skitfilm som gjorde oss självmordsbenägna.Ville bara hitta ett berg,som jag sedan kunde  ta sats ifrån och till sist, hoppa järnet ! Fattar fortfarande inte vad som var vitsen med den ! Och hur i hela friden kom jag in på det här dillandet ? Tror det beror på att jag är trött..

Vårtnylle..Tycker ni inte att det är ett lustigt ord ? Tycker iaf jag.Lite djuriskt.Och fult.Men kul minsann !

Pallar inte lägga upp några bilder nu..Ni får nöja er med mina tomma ord. Så det så mina trogna läsare. Ni är många,vilket är nice =) Det måste bara betyda att jag är en intressant filur.Thank gooood ! hahaha..

Sitter och lyssnar på Jason.M nu,och jag må säga att den där människan har en av de skönaste rösterna.. =) Man chillar järnet till hans musik.Slappt och nice,och jag blir så glad =)

Jaaaa, nu kom jag på en film jag ska glo på alldeles strax !! "Peaceful Warrior".. Har ni inte sett den, så gör det ! Den är för jävla bra.Jag lovar !Och tycker ni inte det, så suger er smak helt enkelt..

Ha en trevlig helg hörrni ! =D

Hej svej !

Fast det är natt och det är ganska kallt.

Så är det solsken där jag går,han sprider solsken överallt..  Jamaicaan me crazy.

Nyvaken och sliten som ett ollon. Gled till nyköping me Mathilda imorse,hon hade uppskrivning.Skönt att man har allt det där avklarat.Skulle nog inte klara av det i dagens läge.Tror jag inte iaf.

Nu tänker jag på sommaren.Ska jobba och tjäna extra pröjs och ha allmänt tråkigt ! Jobba varannan helg.Sorgligt.Men ja måste =( Åker iväg i 3 månader sen. Känns läbbigt nu.Kommer säkert avbryta allt och komma hem innan. Lr jag vet inte.. =/ Men bortsett från helgerna så har jag det nice. Jobbar några timmar bara, oftast 8-12 =) Och sedan är det bara att dra till orrö och glassa och få färg.Skönt att man jobbar med kompisar iaf;)

Helgen var okej.Fest i Flen.Martin Stenmark kom.Han dög.Mycket hetare irl än på tv och bilder iaf.
I fredags så var det Teklas som gällde.Dög.. Och i lördags så var vi hemma hos Lina och Ralle..Askul !=) Men när vi drog ut så vare inte lika kul längre.Borde fan stannat där hela kvällen,men vi ville ju glo på martinjävel och glida till öltältet. Säger då det.Har verkligen tröttnat på Flen. Inget nytt här., bara same old shit.Vilket är tragiskt.

men kan faktiskt duga ibland =poch så vill jag upplysa er om att jag är sååå glad över att ha Hanna,Malin och Sabina hemma igen !=D Wecome back !
men nu ska jag dra. Tror ja måste vila lite mer. Såå trött !

hejdå !


japp japp.

Saknar min telefon  !Söp ju bort den i fredags.Lr så vare nån som tog den ur min värra.Ingen aning.Borta med vinden är den iaf.vet att de är nån lycklig jävel som har han!
Enjoy,ändå spärrad loosers.Ska ändå få en ny av mamma...

Imorn smällere!Hanna,Malin och Sabina kommer äntligen hem!!=DAsen har vart borta i 3 månader..O i helgen är det Fest i Flen.Mycket populärt hos oss bönder:PFörrförra året  kom Melody Club,och dom ägde balle och skalle.Förra året kom The Sounds,de ägde dom med, Och i år kommer Martin Stenmark..Hmm..Jag som ville glo på Andreas Johnson! En het rackare den där !=)

Va och hälsade på Thess i Sthlm i måndags btw. Dan efter ställde ja upp som provdocka för kändis look a like sminkning.Aguilera va min look-a-like=Phaha..
Och Thess sminkning ägde vill jag lova.Hon som ska styra upp  mitt fejs på lördag med=)Nice !=)

Så småningom ska jag och hon öppna eget ! När jag med är färdigutbildad såklart:P


Nu ska jag dra mig suckers..

Puss tjo


Hey..

Kom hem igen i fredags. Så skönt så ! Hade det bra där nere. Blev dock inte så mycket bad. Bara i början. Men tror ni man har nån färg nu ? Knappt brunis ju. Blev sjukis och så kom min lilla kusin Amy till världen, då tänkte man inte så mycket på att sola och ha sig.Den riktiga sommarn där börjar denna månad. O jag ska tillbaks om 2 månader. Och blir borta i 3 månader. Redan börjat min kurs =) Redan klar med hyn,ansiktsmassage,manikyr,pedikyr, och plocka ögonbryn med tråd =) Klockrent haha.
Och sedan blir det make up och håret som gäller. Alla där älskade mitt hår och jag fick redan klippa en del där nere =)

Blev lite sjuk och så med. Det där landet förstörde min hälsa fan ! Men de blir ng bättre snart när man är hemma igen..
Träffade massa turister med, bla tyskar som jag fäste mig vid. Hade as kul iaf..

Amy såg precis ut so mig när jag föddes. Världen har fått en mini-Yara, och det är bara rätt ! Vill ha fler mini-Yaror så världen blir mer chill fan !  =D hihi.


En sak och berätta om min kära vän Michelle, hon har blivit knivhuggen, av sin dåvarande cpiga pojkvän.i armen,in i muskeln, och andra hugget rätt igenom handen, som From Dusk Til Dawn, om ni nu sett den ! Hon ville inte säga nåt när jag var på semestern,och det tyckte jag va bra. Allt skulle bli förstört då. Själviskt tänkande där, jag vet, men vafaan =/ Hon berättade de när jag va på väg från Arlanda, och jag,mamma och pappa åkte hem till henne dirren när hon berättade.. Synen på handen, alltså, jag fick en chock.
Och så får man höra av andra, att vissa pundarlodisar från denna håla, glider runt och försöker få folk att skriva på nåt skit, om att de är på hans sida, och att hon "ljuger" ? SUG , vilka fjollor ! Vill bara att alla ska veta att han är en idiot, och att vi har fler såna mupparslen i denna håla.. Väx upp för fan. Alla dessa är över 20 år, men verkar bete sig som handikappade 5 åringar.. Han sitter häktad nu och jag hoppas att han hamnar i ett bögfängelse.

Japp japp...
 
1.Amy o jag.2.Lilla Amy.3.Jag.4.Mini jag.5.ja&michelle -03.6.jag.7.kusin.8-10 ja o kusin,11.jaag.

 


                                                                                                                           
 




Några bilder de. Kanske lägger upp mer sen !=) Nu ska jag dra mig. Och så vill jag påpeka att jag har saknat alla här hemma. =D Snart orrö som gäller som vanligt varje sommar allihopa ! Så kul så. hihi. Nu drog jag.(hon droog) Hej svej !