Dangerous.

Med Akon, fuck så bra ! =D http://youtube.com/watch?v=kFeaqB-AAMo
Matchen igår, finner inga ord.Förutom att Ryssland spelade som kungar,chockerande nog.Jag trodde ärligt talat att de skulle suga !
Iaf, jag och brorsan har en bil ihop nu,köpte den igår.yeeeey=D En metallicblå Bmw. Men vi ska tona rutorna, och köpa lite bättre ljud stuff.Sen fåre nog räcka =) 

 



A few pics från förra lördagen. De från fredagen lägger jag upp i nästa inlägg.Sega bloggjävel.Måste sitta här hela livet för att ladda upp en bild typ.

And it's okay if you had to go away.
Oh, just remember that the telephones,
Well, they work out of both ways.....



Nu ska jag lägga mig och glo på fotbollen som börjar snart. =) 

 tjing tjing !

Romeo and Juliet.

med The Killers.As skön låt.  http://youtube.com/watch?v=87cLyBR1JTo

Fest i flen i helgen.Inte lika kul som jag trodde. Förfesten hos Lina och Ralle var bäst.  =) Väl ute sög det typ.. Första gången jag har tråkigt på Fest i flen. Och så fick man höra att Magnus låg på sjukhus,så det var ju mindre kul.
Det var iaf gr8 att Adlen,Kamme,Hanna, Jonte, Karin, Angelica och Martina var hemma iaf =) Och så var tyvärr även luffare ute, och skulle ställa till med trams. lool.

Och inatt sov jag på orrhammar, hos Johanna och Na, och vart där heela dan och degat till filmer.. =) 
Jani,och Malin åkte till Öland idag,där hon kommer vara hela sommarn.. Fan. Jag vill oxo göra nåt. Men vad ? Det är frågan.







Kommer fler bilder så småningom.



 Magnus, krya på dig dear. <3


Sådär.. nu ska jag dra =) hejdå.


yarooosh.



Äger dig.
Gårdagen hos Malin var klockreeen...Var bara en viss sockertopp som fattades.. ;P Skriver mer om det tomorrow perhaps, och lägger upp bilderna =) Nu blire walk till ica och köpa groggvirke.Ska hålla utkik efter Thess som börjat jobba där =) Wohoo..

I´ll be in touch. ;)See yaa,dont wanna bee ya =D

Between the lines of fear and blame.

 And you begin to wonder why you came ?

Jani, kära läsare. Klockrent väder hela veckan. I likeee =D Låg och glassa på orrö beach hela dan igår.Efter att jag vart på akuten.2a gången på 3 veckor. Smidig tjej. Denna gång vare handleden. Det visaade sig vara en rejäl stukning. Ont gör det när jag spänner handfan..Tränade i tisdags,fastän jag har ett handikappat lår. Stod i mål,det som utlöste min stukning.SKulle boxa iväg bollen,men jag idioten spänner inte näven,så det blev helt fel. Fortsatte att stå, och gjorde t.o.m armhävningar efter det. Upptäckte smärtan när jag skulle platta håret igår morse,och så såg jag svullnaden. Fick hjärtattack, och åkte då in med Michelle. Sen vare sola järnet,och så kom det en konstig tattare som dillade om att han setat inne och stretchade i bara kallingar framför våra näsor,dyng som ett ägg var han också. Märkliga människa.

Efter det, gled jag, Michelle,Pauline och Kalle och käkade,och så fick vi sällis av Gösen och Dennis. =)
Sedan åkte vi runt i Flen och letade efter den där förbaskade branden.Nån skog på broge som brunnit. På kvällen blev det promenad till Orrö sen,och tillbaka, och då blev vi 4 sugna på Donken-glassen, så vi åkte in till Kholm. Och jag har vart i Kholm idag med, kom hem för en liten sväng sen.Mycket skit kholm denna vecka...Jag och Pauline hämtade Jonte,det firade vi med Donken,såklart. Jag tror jag kommer rulla fram snart.. That would kill me.

Och imorn har vi Malins hejdå ferre. Ska bli kul =) Tråkigt att Hanna och Sabina åkt hem bara =(. Och på lördag vetefan vad som händer .Just nu känner jag bara för att ha filmkväll då. Det är fan bäst och funkar alltid =) Nån som inte är så partysugen då, kan ju alltid joina mig. Yeeeeeeey.....

http://youtube.com/watch?v=hdJN0ss7jA0 Så bra låt !Kate Ryan dårå,och fan så het hon blivit.









Lalalaa... Ja just faaaan..Senaste Gossip Girl avsnittet måste jag glo på.. Hur fanken kunde jag glömma det ? Har haft det på datorn i en ca vecka nu, utan att ha glott på det. Så dålig stil. Jag skäms.

Och årets dummaste fråga av Daniel: Brukar du kolla på Vänner ? Min favvo serie din dumma åsna =) Och folk säger att jag är en dålig lyssnare. Tssss... =) Oki..skynda sig lite nu..Hejdå.


Brorsans student.

Igår. Askul =)










Yeeey.. Orkar inte skriva nåt,men bilder bjussar jag alltid på. Finns fler,men några av dom får joina nästa inlägg.

Ciao ;)