bal klännigar.

Aldrig använda. Storlek 38. Heta,,javisst. ;) Ca tusenlappen styck. Tänk vad billigt för ett par oanvända klänningar. Bara provade =P Den niii.. Har även en silverfärgad Phillips TV, 32 tum,som jag vill bli av med också =) Intresserade ?=)

 


Tack till min söta lilla modell ;)

Nu ska vi glo på film =D Puss hej


memories never dies.

Bara de dåliga.

Jobbat idag från 13-21.Gled till  Susanna efter jobbet,och klippte och slingade hennes hår. As snyggt blev det. Hon pröjsade lite för mycket bara. Men hon var så tacksam så. Till skillnad från vissa andra som är som gamar och vill ha allt gratis:kom hem till mig och styr upp mitt hår, jag betalar sen, och så får man inte se ryken av dom där pengarna. Alla är ju dock inte så, såklart,men har träffat på ett par stycken. Irriterande och fattigt gjort. Själv skulle jag skämmas ihjäl,men vissa känner aldrig nån skam.Jag säger då det.Gamar.

Helgen är över. Och jag har sån jävla ryggont. Och ångest... Sitter och dricker cola och småtjafsar med Robban.Fick inte skriva Buttcrack mountain, då kommer stjärtgossen försöka spöa mig. Men försöka duger =) Nä ska inte vara nå mer dum "ikväll".Gaah kanske dags och sova snart..

Och nu försöker Jonte peppa upp en med att följa med till Cypern. Skulle vara skitskoj,roligt crew som drar ju. Men jag får återkomma om det. ;)wohoo..Och btw,vi har kommit överens om att Kerstin är en parasit som förtjänar att bo på gatan,eftersom hon är ett iqbefriat schitzo och en jubelidiot...
Japp så är det. haha.vad mer ska jag säga ? Förutom att colan var riktigt god ! Is och citron i den,så är den ju alldeles underbar.
Ja,massage skulle uppskattas nu. Eller kill på ryggen. Vem känner sig manad ? Och så vill jag bara upplysa er om att jag saknar sönder min slinga !=( Har färgat ihjäl mitt hår och måste låta det vilaaaa ett bra tag innan jag kan dra till en sådan klockren slinga igen.. Buhuuuuuu. Så het ! -Tack,jag som gjorde den såattee. Gaah.

Men jaa,jag gled nu. Todeloo ;)

dra mig.

Fortfarande full. Har typ inte sovit ett skit inatt.Eller jo,en halvtimma typ. Men det räknas inte.Fick iaf sällskap av en bartender..;)
Ska snart hem till Flen med tåget. Gaah.. Så seeg.. Mår som ett as.Och så ska man festa ikväll med,Amazon som gäller och jag är inte alls taggad. Ska vila järnet när jag kommer hem.
Men vi hade minsann kul igår. Förfestade med några roliga nissar,och sedan gled vi till Laroy. Heeelt okeej mannen. haha. =) Men jag förlorade min halva tumnagel !Fitta vad ont det gjorde och,fortfarande gör ! Hur lyckas man ?
Lite bilder medföljer...




Borde lagt upp bilder på de andra med,men har lite brått nu.Gaah. Amazon ikväll.. hej svej !

I will remember you.

Med Ryan Cabrera, så jävla bra ! 
Jani. Nu ska jag,Sandra och Mathilda dra till Tom och dricka vin. Vi har inget bättre för oss.Alla är lediga och uttråkade =P
Sabina Holländarn kommer förresten hem imorn.. =) Ska bli så skoj så ;) Hihi..

Och på torsdag-lördag är det Sthlm som gäller ;) Och på lördags kvällen är det Amazon som gäller,och förfest hos Malin ;) Adlen baby kommer också hem från Öret då Och Hanna från Helsingborg=) ska bli så kul ! =D Alla samlade åter igen,men synd att Martina inte kommer =/

Min replik som Hanna tycker är så töntig: Sköt om er. (observera att jag verkligen sköt om er,men missade varenda sate ) Haha, så bäst !
Men seriöst, Hejdå.

Varsågoda !

Här bjussar jag på "några" bilder från min lilla resa.. Har såå många fler,men än så länge får dessa räcka =)
Nu har jag donat med den här jävla bloggen och uppdaterat skiten 2 gånger om,eftersom bilderna pös ,och har äntligen fått bort min blåa text.. Varifrån kom den ? Och varför säger folk att navelludd är blått för ? Är det så, eller är de bara dumma i huvudet ?Fråga fan,vettja.
Nog för idag. Nuu,vännerdags och maat !=D









Över och ut ! Tjilevipp !


3 år sen.

Idag.Sandi sakanden är forfarande stor,och kommer alltid att vara. Usch,känns som att allt hände igår. Jobbigt jobbigt..
Kommer och hälsar på dig alldeles strax..

Alla minnen är kvar. Tänker på hur kul vi haft. Och du var en av de bästa vännerna jag nånsin haft..
Saknar dig så... Inga ord räcker till.. =(


Har ni nånsin sett regnbågens ände ? Det sägs att man hittar sin skatt där den slutar ? =/
Vi har sett den,och dess slut var där Sandis liv tog slut..




So when will this end 
It goes on and on.
Over and over,and over again.
Keep spinning around I know that it wont stop
Till I step down from this for good.


Sick cykle carousel med Lifehouse, grymt bra låt !


Love you precious.


<3

Brother oh brother.

Så jäkla bra !=) Måns bästa låt ju;) Och fan vad snygg han har blivit då ! =)
Hade as skoj igår.Har lite ångest idag dock.. =/
 Jag och Malin gled till Lina en sväng och grattade henne och fikade. Trevligt =) Sedan gled vi till Thess och började förfesta.Jag,Malin,Thess,Maria och Anita. vid 7 gled vi till tåget och träffade Helen, och Ruben och co.Jag var redan dyng.
Alla åkte in till Erik på förkrök.. Hann spy där också. Haha. Fler groggar blev det ändå.. Sedan gled vi till Lotus..   Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om det ? Haha...
Och jag tror att jag fortfarande var full när jag vaknade..
Gled och käkade pizza med Thess för en sväng sen. Och snart ska vi glo på film eller vänner =D

Nu har jag gjort ett iq-test,och min iq ligger på 108.Den ni !=) haha.. Bättre än jag trodde.. =)

Nu vet jag inte vad jag ska dilla om. Så jag ska vara social med Thess nu =)

Hanna och Martina, den 7e kmr vii till Helsingbooorg.hihi.Längtar !=)

Bilder medföljder såklart !=)










Då tackar jag för mig.. Hej svejs.. Skit fejs..
=D


Smile.

Med Lilly Allen,sitter jag och lyssnar på just nu. Kom bara och tänka på en händelse som inträffade för länge sen, ungefär det  som hon sjunger om. Haha. Kul nu, men inte då =) Haha...


Grattis Lina som fyller år idag =) Vi ska glida över till henne  i eftermiddag och gratulera.Och sedan ska vi festaaa =) Vi ska in till E-tuna,och förfesta hos Erik,och sedan bär det av till Lotus. Thess vill ju såå gärna se Petter.haha..
Men det kommer nog bli skoj. Vi är rätt många som ska ut ;)



Glodde först på innebandymatch igår, på H-vallen. Sedan gled vi hem till mig ch kollade på Elf.Haha klockreen,men jag råkade somna på slutet.Så seg. Och när alla drog så försvann min trötthet.Men den kom tillbaks efter en halvtimma =)


Japp.Kanske dags och göra sig iordning ?Sitter i min söta pyjamas som min yngsta broder hatar..Han tycker att jag ser ut som en fjollig snorunge i den. Haha...Kanske sant,meeeen ändå.Ser det ut som att jag är i Paris nu eller ? haha.=)
Vill ju dit i februari,men har inte hittat nån som vill åka med mig ? Hårmässan juuu ! Kommer ju folk från hela Europa... Sådäär ja..=D

Men vet ni vad ? Jag måste komma igång nu. Men jag återkommer imorn,med bilder och så =P Ha en trevlig lördagskväll hörrni...

Pussen


don´t dream it´s over.

Här har vi några vars hår jag har pillat på=P










Roy och Michael, Gud vad god när ni blev till ;)

Rör du, dör du. Seriöst.

Japp helg snart då.
Och jag vetefan vad jag är sugen på längre.. Imorn ska iaf jag och Thess kolla på innebandymatch. Och sedan är det filmkväll som gäller. Det är fan det bästa som finns =)
Och innan de ska jag nog hinna och klippa Michelle med =)
Och på lördag ? jaa,jag vet ingenting. Inte sugen på ett smack för tillfället.






Its just another heartache,oh so sloow... Sitter och lyssnar på Melody Club.var länge sen sist. Dessa låtar var ju verkligen ett plus i kanten då, Killing a boy,Winterland,Play me in the stereo,Angeleyes och Breakaway.. Var besatt. =POch dessa låtar är fortfarande klockrena =) Påminner om sommarn -05. ;)

Nää,nu ska jag inte älta på...

Frulle och Vänner nästa ? Skulle nog tro det. Heeeeeeeeeej.


Butterfly on A wheel.

Kollade jag,Hanna,Linn,Malin,Maria och Moa in igår. Klockren film..  =) Så spännande så...

Och idag lunchade jag med Hanna och Maria på Mozarella.Och det var inte gott. Äckel sjömansbiff,varför valde jag det för ? Idiot.Ska ändå åka in till Katrineholm snart,och så ska jag käka på Donken och bli mätt och belåten, med Nermina och Michelle. =)
Fan, Hanna och Martina åker tillbaks till Helsingborg idag..Gaaah.. Vi kommer och hälsar på snaart.Hoppas på att det blir den 7e februari =) Första gången jag drar mig till Skåne då =)

Förra helgen var vi i Etuna,på Lotus. Dög väl.Jag och Thess blev ju förföljda av 2 mobbade nissar,som kom och satte sig med oss och dillade om att de var livsnjutare..haha,jag tänkte bara på Tomas Di leva då,för deras snack var som hans. Och visste ni att det som gör Tomas fjollan lycklig är luften ? Haha, så efterbliven.
Ja,men som sagt,så var det mycket roligare på förfesten,då vi sjöng karaoke =)
Nu i helgen kanske vi ska ut, på Statt.. Får se hur de blir med den saken.
Just nu känner jag bara för att lägga mig. Fortfarande massa ont i ryggfaaan. Var på sjukhuset förra veckan och röntgade skiten,och fortfarande inte fått mina svar.... Segkorvar !
Men föörst, Donkeen =D Så jag slösat mina pengar sen jag kom hem,jag käkar upp mina pengar.. Jag är världens fetto inombords.haha.Usch,så har jag och Rebecca en bil att betala. Den var ju bara halvförsäkrad,så vi får hosta upp en ny bil.. Vad skulle jag göra utan mina älskade föräldrar ?

Färgade och klippte Lina,och Amadeus igår.. Hoppas ni blev nöjda =)

Hade tänkt och lägga upp bilder,men jag orkar inte det just nu.. Så jag gör det senare.
Och så ska jag lägga upp bilder på några av mina klippningar och fägningar ;) Vill göra nåt nytt med håret,igeeen =) Men just nu vet jag inte vad jag vill göra med det. Vill ha nåt som jag inte haft förut... Får se hur det blir med den saken.. =)

Japp japp.. Sitter här och lyssnar på Broadway,med Goo Goo Dolls nu. Så sköön så.. ;) 


och nu, out of words.

So long.


Hallåjs.

1Januari. 2008.Jani vad ska man säga,förutom att tiden går fort ? Och att pappa fyller år idag =D
Igår hade vi rätt skoj. Vi skulle ju bara chilla,det hade vi planerat,men så blev det inte riktigt. Äsch då,skoj vare. =) Men nyår=fortfarande överskattat. Kunde sedan inte sova på heela natten,min rygg höll på att ha ihjäl mig. =(Väckte Rello med så stackarn kunde inte heller somna om.Inte lite trött & tråkig man vart idag då..

Sitter hemma med ett jävla liv bakom mig,medans jag försöker lyssna på en underbar låt,If only you med Danny &Therese.Störtskön !Haha =)  Mina syskon,Sandra och Hanna gapar om vilken film vi ska glo in=P Blir nog It´s a boygirl thing.. =) Den är nice.. Killen,"Woody"  i filmen,hans utseende är inte att leka med.Dåligt het =)

Happ. En kort uppdatering.Var ju liksom ett måste eftersom sist jag skrev nåt här var ju förra året =D haha.

Dåså.
 
Gott nytt år ännu en gång ! =)

Hörs folks.