Miklos Fehér..

Faaan,fick se klippet på när han dog, på fotbollsplan.. Av en jävla hjärtinfarkt. Han var bara 24.Detta inträffade 2004, men jag har inte sett det förrän nu. HELVETE vad det känns. Har fått sån jävla magont pga det nu. Och jag känner mig inte sugen på att festa för fem öre. Vill bara ligga hemma. Men Martina fyller ju, så man måste ställa upp.
Kolla in klippet själva, och se sedan hur ni mår efter det.
http://youtube.com/watch?v=X8mzeRVuDBU.
Det är tameijfaan det sorgligaste klippet jag har sett !


Han var ju bra, och så heet ! Var bara tvungen och skriva om honom en sväng. Cant help att jag är känslig mot sånt här. Och då säger jag verkligen, askänslig !
Varför ska dåliga saker hända bra människor ?! Egentligen ska det inte hända någon, men faaan, alltid är det de "goda"  som drabbas av allt skit.. Blir så lack på det !

Why do all good things come to an end ?
Det är frågan !


image52image53image54  R.I.P Miklos  =(


bil"krasch" upphöjt i 2.

Inte så allvarligt som det låter, men FAAN nu har jag pajjat 2 bilar som tillhör jobbet. Igår kväll, så hade jag liiite brått, och råkade backa som en dåre med en Ford Focus, rätt in i en sten "stolpe".Och baksidan, är ju lite väl förstörd nu. Till och med den där sten saken som ja körde på är böjd  ! Den där vid ungdomsmottagningsparkeringen, ifall ni undrar.
Helvete vilken tur att det inte var Audi A6:an jag pajade, då hade jag hoppat upp och tagit mig nånstans, HÅRT !
Och första gången, så körde jag en Volvo s40, och krockade med en volvo v70. Men då blev jag bländad, så jag körde rätt ut, och då jävlar i havet dök den där krabaten upp. Ingen kom till skada så, vilket var huvudsaken, men ändå. 
 Aja, jag börjar nu tro på de som säger att jag kör som en biltjuv. Sometimes, I suck helt enkelt..


Men men. Nu sitter jag hemma och tråkar som en fiskballe. Har äntligen vart och tränat idag. SÅ jävla skönt. Inte gjort det på ett tag nu, känns det som iaf..Och jobbat har jag med gjort. Ska göra det veckan ut, och massa övertid med, så det blir extra pröjs. Hur bra som helst  ju =) Lär fan behövas till sommarn. Då ska vi ju glida runt i Sweden, på en roadtrip. Bla Västkusten som väntar. =)Bara det jag har planerat in än så länge, och bara pratat med Adlen om det, men de andra måste också haka på. Tror ingen bangar, då är det ju dålig stil;)Bostad och allt är redan fixat =) Ska ta upp snacket när alla är på plats =D Ni kan tacka mig sen;) Haha..Och sen styr vi upp fler "resor" =) Men först, västkusten =)


Aja, chillar till skön musik nu, så man blir lite sömnigare =) Just nu är det Your body is A Wonderland med John Mayer, as nice.

ps. Jag vill ha sommar NU ! Juni,juli,augusti, för vindarna är varma då ! =D

Nu gled jag. Hej svejs. fuck fejs.. ;)
Todelooooo...

men palla meeeed !

orka tjata, så ge upp och skaffa ett liv. Varför är det så svårt för folk och fatta saker och ting ? Ja, man undrar ju.


Tjaa, helgen var helt okej. I fredags så fyllde min älskade bror 18. Så vi firade med fest här hemma, och sen blev det Rolling. Vi skulle egentligen dragit till Starlight, men det blev ändrade planer, tyvärr.  SÅ Hanna, Malin, Sabina, Martina och Sandra hängde inte med.. Lite tråkigt. Men jag och Lina drog ut me min bror och hans kompisar. =) Och sedan kom Chris och Elias för att göra oss lite sällskap =) Två klockrena stjärnor de där!=) Och Florfiller- Daniel hängde också med oss en sväng. Trevlig prick den där.  =) Lyckad kväll iaf, lr vad säger du Lina ? =)

Det sorgliga i fredags, var att vi fick ta farväl av Hanna, Malin och Sabina. I 3 månader blir dom borta !  Så nu är de i Malta, och "pluggar" ;) Hoppas ni hart bra där ! saknar er already !!!!!!!
Har ju Lina, Thess, Martina, Adlen, Linn, Sandra och mitt gamla crew kvar iaf.. Men man känner verkligen att det är vissa som fattas.

Och igår så vare lugna gatan. Jobbade kväll, och chillade. Och ikväll blir det filmer.
En bra film som ni måste se är Ghost ! Den är gammal, men så jävla underbart bra. En till gammal och bra film är Pretty woman !=)

Snart åker mina föräldrar på semester. I 5 veckor. Och vem ska köra upp dom till Arlanda då ? Jo, jaaag ! Så nån som känner sig manad och göra mig sällis då ?=)  Skulle uppskattas;)

Och när de kommer hem igen,så  är det jag som ska åka på semester ! Då blir jag borta i 3 veckor. Ska bli nice..
Men nu era keffhuven, ska jag dra mig. Dags för ett Grey´s episode nu. Jävla uppehåll för Heroes. Orka ! 


Jag gick nu.. ( hon gick )

 

where did I go wrong ?

I lost a friend, somewhere along in the bitterness...




I torsdags så begav vi oss till sthlm, till Ett ställe på södermalm, jag Hanna och Tom, för att spana in några stjärnor från stockholm live. Janne och Jakob var med. Men tyvärr inte Johan, Shan och Öz... Martin Björk var också med där, jävla het den där Martin. Han drog av sig brallsen och snackade lite skit om sin girlfriend, Lena Ph.Lite kul. Haha.
Det som var med kul, var att vi stod med på gästlistan, thanks to Tom. Och efter showen så satt vi med Janne och Jakob, sköna grabbar de där ! Haha. Bussigt att vi blev hämtade därifrån iaf...
Och i fredags, så vare ju avskedsfesten som gällde.. Jag och Lina åkte in till kholm ganska tidigt och mötte upp Linn där, för att handla lite grejs.
Sen drog jag med Lina hem till dom och käkade.. Ralle, jävla bra kock !  =) Och vi gjorde oss iordning där. Så hade lilla Amadeus en "förfest" för de skulle vidare på disco sen. Jag och Lina fick styla upp ungarnas hår, askul och hett var det !=) Så jäkla söta.. Sen drog vi hem till Malin. Jätte trevligt !=) Ganska mycket folk. Och föräldrarna där, kunde kröka bättre än alla ungdomar. Haha. Klockrent ! =)
Och i lördags så var det etuna som gällde. Skulle in till Etuna med Rello och Martina för att möta upp Lina och Ralle hos Christian och Elias, men de bangade stort. SÅ jag bestämde mig för att åka in ändå, helt mobbad, men så träffade jag Jannie och Lollo på tåget, vilket var supernice. Vi lekte djurleken och gissningsleken i samband me drickandet.. Bra start =)
Lina och Ralle hämtade upp mig och så drg vi till Christian och Elias. Askul var det minsann. vi glodde in melodifestivalen och chillade. Kom en hel del folk, roliga och trevliga. Och så trodde vissa att jag var frisör för jag fick styra upp deras frills och det blev kanonläckert.. hihi =) Tart som en komplis .;)
Vi skulle dra till Lotus, det var redan bestämt, men sen på nåt konstigt vänster så får dom för sig att dra till Nybron. Haha. Och jag vägrade dra dit eftersom jag har fått för mig att det är ett punkarställe.Så jag drog vidare och blev bemött av Gösen som var ute med andra flenare, som jag sedan hängde med. Typ. Vet att jag inte var där inne så länge. Sov iaf kvar i etuna, och jag pydde som en kratta heeela natten också. så jag säger då det, på fredag är det sista gången jag dricker, för då fyller min bror år. Och efter det ska jag vänta i ett par år. Eller nåt. Inte lika kul längre, för att man alltid ska må så pissigt. Inbet är värt det. Då säger ni:Drick med måtta då ?
Och jag svarar: När jag blir taggad så har jag ingen gräns !så det så.

Och igår glodde jag och Rello in She´s the Man. Sett den ett X antal gånger nu. Haha. Så jävla bra !

Och idag har jag och Hanna vart och tränat.As skönt, eftersom man inte tränat på två veckor typ.... Wiee...

Har fått reda på en sak, som var lite mindre kul och veta med.. Lite besviken må jag säga. Dubbelmoral,sega människor, och folk som skaffar barn och inte tar hand om dom,  vekligen det folkslaget man ogillar.
Dubbelmoral, det finns bara inte. Sega människor vill jag inte ens gå in på. Och de som skaffar barn och skiter i ungarna sen, förtjänar inte ens att leva. Kanske var att ta i nu. Eller inte. Eller jo. Men äh låt mig va ! Skapligt besviken iaf...


Glott in American Idol me Rello nu. askul !=) wiee.. Så har vi moffat som riktiga grisar. Jävla bra grejer det ! :P
Men nu mina kära vännOr ska jag nog dra och sova. Seg som en galen myrstack..

Tjo heej och natti patti !

Stockholm live imorn !

Med Hanna och Tom. Vårt tåg drar 16.35. Så man börjar ju kröka redan då =) Och så har Tom fixat skjuts hem. Men jag vill helst sova kvar. Får se hur det blir med den saken;)
Och på fredag är det avskedsfesten hos Malin, och på lördag Lotus. Fest 3 dar i sträck, inte illa. Knäcker inte sommarn, då jag och Adlen höll igång, 14 dar i sträck. Vi blev sjuka 3e dan redan, men inte hindrade det oss. Men när vi kom hem mådde vi ingee bra ! Var ju sjuka hur länge som helst ! Aja, det var det värt iaf.. =)

Fan, glodde in det senaste Heroes avsnittet för en liten sväng sen, så jävla spännande så man blir tokig ! HATAR DIG SYLAR ! Om Peter.P dör, så slutar jag glo ! Japp, jag är as inne i mina serier, men take it or leave it liksom ;)

Igår var vi på bio, ett helt gäng, jag, Sandra, Hanna, Linn, Lollo, nån kompis till henne och Linns mamma.. =) Vi glodde in Se upp för dårarna. Bra film ! =) Helena Bergström som regisserat den, hon är ju grym hon. Speciellt i Heartbreak Hotell, klockren film =)Jepp så är det.

Vilka såg Inter - Valencia matchen igår då ? Skandal ! David Navarro är en jävla fjolla ! Han bröt ju näsan på Nicola Burdisso. Ofta man kutar och slår nån, och sedan springer därifrån ! Såg så töntigt och irriterande ut. Osportsligt uppförande iallafall.


Ps. Tack min gode herre för att han fick en kaka. Ge pojken en kaka så blir han tyst och snäll. Han dansar för dig med. Oj oj, här kommer kakdansen.

Jepp. Orka älta på här. Nu ska jag glo in nåt roligt och skratta järnet ! =D Todeloooo

kanon helg !

Givet.. Jag, Hanna, Malin och Martina gled ju till Örebro, till Adlen. Och det resulterade i karatefylla, kattkiss och spyor typ =) Lyckad helg, verkligen ! =D
I Fredags så drog vi till Kåren, och där kände man ju igen massor med folk, vi var tydligen inte dom enda flenarna där. Hehe =) Kul ju med lite bekanta ansikten ute =)  Malin gled med nån glidare, Adlen spydde, Sophie försvann & jag, Hanna och Martina gled hem och sov. Och i lördags så var det Klaras som gällde. Det rockade balle och skalle. Har fått en förkärlek till Klaras nu, lätt =)
Vi tappar bort Malin den kvällen MED, innan vi ens gått in. Haha =)
Adlen snicksnackar med några blattebrudar i kön, och jag och Hanna tycker de är skumma. Sophie försöker vara en utav dom, och Martina har klackskor på sig.  =)
När vi kommer in är det Cosmopolitan och paparazzibilder som gäller och lite till. haha.
Jag och Adlen virrade mest omkring för oss själva, för de andra hade vi tappat bort. Men kul hade vi minsann ändå =)  Kommer fan inte på nåt nu. My brain is ståing still för tillfället. Vet att vi träffade massor med roligt folk iaf. Och att ena vakten tog drömbilden på mig och Adlen, "fängelsebilden" =D Vi har alltid velat ha en skaka-galler-bild, fråga oss inte varför. =) Vi avslutar kvällen med Donkan, och så missade vi en "catfight" för vi va tvungna och draa ! Ett fetto, och en lite mindre tjej.Sätter en guldtia på att svullot vann, hon behövde ju bara sätta sig på den andra så var det avklarat !=P
Det var så sköönt när vi fick lägga oss. Jag och Hanna sov i Andreas säng, Adlen hemma hos Sophie, och Malin och Martina hos Adlen. Stackarn fick sova borta hela helgen pga oss. Känns lite taskigt nu:P
Kan säga att jag inte sov så bra i lördags iallafall. Mådde asdåligt och spydde som en kratta. Fick asont i mina bakre revben för att man spydde ut ett helt liv typ. Och tacos ska jag inte stoppa i käftfan på ett braa tag, för det var tacobuffen som vi åt på dan, som flög upp. USCH !
Och på söndagen var det Stockholm live, tvspel och potatisgratäng som gällde.
Och Adlen, så jäkla Mycket Belgien var det inte. Mest fransyska, så du kan chilla =) 
Japp japp, liite om helgen där.. Det räcker tror jag =) 

Hanna - Crackhoe.
Adlen - Vanlig Hoe.
Malin - Smitarn.
Martina - Sångerskan.

 Och tjaa, vad ska jag skriva om mig själv då ? ChillarN kanske ?=D
 
 På tal om Stockholm live, så kanske jag och Hanna ska dit nu på torsdag med Tom ! =) JOHAN GLANS, HERE I COME ! =D SÅ jävla klockren så det finns fan inte ! =D

Och på fredag är det Hannas,Malins och Sabinas avskedsfest som gäller. Och på lördag kanske det blir Lotus. Mår jag inte såå dåligt, så är jag på där med..


Men nu mina kära vännOr, ska jag glo lite på parlamentet och sedan på hjälp ! =D Måste ju bara upplysa er alla om att Glans och Rheborg är STARS ! =DOch efter det ska jag ta en lång naap.. Träna kan man ju inte göra, för man är förkyld som en hästballe .. Och så ikväll blire nog bio med Sandrisen och Hannisen.

Ha det bra alla.
 Över och ut !  (kanske lite in med då ? )


Piss och kräk fuckers.
weee; Djaamartina:Pmartina,hanna o jamalin o hannahanna o adlenadlen o jag





not found, sug mig !

Varför gåre inte att lägga upp bilder på den här skitbloggen för då ? Och varför i hela friden funkar inte msn ? Inte gjort på 2 dar nu. Gayigt värre.
Idag fyller min mamma år !=D GRATTIS =) Vaknade vid 10, bara för att hjälpa henne med smörgåstårtan, men istället för att hjälpa till i köket fick jag åka och köpa varor, och det räckte..Haha. Så gärna ville hon ha min hjälp. ;) Hon tyckte ändå att det var tanken som räknades så jag känner mig duktig ändå =)

Japp japp. Imorn åker jag, Hanna, Malin och kanske Martina till Örebro. Har sett fram emot den här trippen..Ska bli så kul så =)Tråkigt att Sabinabel och Lina inte hänger med.  

Så det blir diss för Amazon imorn. Inte vår förlust =P.
Vi var ju där förra fredagen, och det var kul. Förfesten var ju klockrenast. Vi var hemma hos Sandra och lirade lite Dickhead och pyramiden, och allsång gällde också.. Har allt inspelat, och det verkligen skäär i öronen när man lyssnar. Patience är vår låt, lätt, den sjöng vi bäst och flest gånger. Haha..
Hanna din rackabajsare, lär dig gå ! Hon ramlade nån gång innan vi kom fram till Amazon, och på hemvägen så ramlade hon ett X antal gånger. Haha. Såg ut som hon och Sandra glidtacklades.Jävla kul. Och jag gled bara runt utan att ramla, som en skrattande KUNG typ=D Och dagen efter, så vare hjälp med Sandras flytt från Nyköping till Flen som gällde och massa filmer efter det.  =) Så det var en chill lördag, med andra ord.

De tre vise männen åker om ca 2 veckor ! (Alltså Hanna, Malin och Sabina)Nu börjar det kännas tungt..
Har iaf Lina kvar =) Och Thess, för hon flyttar snart hem till Flen igen. =)

Har haft en bra vecka. Jobbade bara i måndags. Och i förrgår och igår var jag och flickorna i E-tuna och handlade lite =) Och imorn ska jag jobba en sväng, och sedan bär det av till öret ! Hett.

Alltså How to save a life med the Fray är lätt en av de bästa låtarna ! Så jävla bra att det nästan gör ont ! haha, klockren med andra ord typ =D Går inte att tröttna på den helt enkelt. Min sova-låt, min gå-låt,min träna-låt, min chilla-låt Tjaa, den rockar min värld helt enkelt ! <3

Nu ska jag sluta tjata här och dra ett Grey´s avsnitt...

Hej svej !