2 år med min älskling idag !=)

Men det ska vi fira nästnästa helg =) Vi har inte bestämt oss för vad vi ska göra, men kanske en spa weekend eller nåt liknande. Nice !
Det känns som att det har gått rätt så fort, men ändå inte. Det känns som att vi vart tillsammans längre. Bara positivt menat =)
Älskar sönder min pojke. Han är världens underbaraste och världens bästa.He completes me <3

Ska jobba ikväll, och han iväg på träning, men jag kommer hem före honom, så jag hade tänkt att grilla en massa gott och se till att ha allt klart när han kommer hem, så vi åtminstone äter nåt smarrigt ihop denna underbara dag =) fan om det börjar regna !Varit sugen på grillat i flera dagar nu..


Nu ska jag styra upp lite här hemma.



Magnus, you rock my world !<3

Sky´s the limit.

Fucking jävla lovely.Den och In my Head kommer bli två av mina sommarlåtar. Sångarn, Jason Derulo. En klockren sate det där!=)


Denna dag har vart underbar från början till slut... Underbara sol, dig vill jag se mycket mer utav. = )

Och nu ska jag förbereda mig för bingen. Dags att sussa snart.

Over and out!=)


Monday all day long.

Tycker inte om måndagar. Om det inte är sommar då. Då tycker jag om det mesta =)
Men just nu känns det som att jag inte tycker om nåt. Känner mig varken kry eller pigg i kroppen.
Spelade match i västerås igår. Skulle egentligen inte vara med, för min fot känns inte bra, efter den där matchen mot den enarmade tjejens lag.
Men jag var med ändå.. Bella (Stigmurt) stod för ett mål, och en assist. 2-0 till oss. Nice !=)
Det som inte var/är nice, är att jag får så jäkla ont i mina benhinnor=( Blir hårda som stenar och svullna. Men det går över när jag vilar en liten stund. Sen när jag springer igen,så börjar det igen. Det blir så på gräs och asfalt, och det suger hästballe ! Efter matchen blev det Burger King med Kenta,Sara,Bella och Johanna, a.k.a Fram-Bak.Haha.

El Clasicó i lördags. Så rutten match så det inte var sant. Inga ord är värda att nämnas.

----------------------------------------------------------------------------
Har kollat på resor, och i sommar blire nog en resa till Egypten, wohooo!=)

Alldeles strax ska jag göra iordning en god frulle och slå på Cougar Town. =)Men först ska jag lägga upp några klockrena bilder.. Haha =) De passar ju !=P haha.



  
  
 

Nu, en sen frulle ! Ciao

all the right moves.

For starters, glad påsk ! Sitter och lyssnar på denna underbara låt och småglor på Scrubs.
Finns inte så mycket mer att göra denna tråkiga söndag. Besök av Adlen och Kamran sen. Det ska bli trevligt =) Nån mer som vill komma med dom, så kom, och kolla in min lya =)


Klockren kväll på skärtorsdagen.=) Hade förfest i huset, sedan Amazon.Wohoo =) Superkul. Sedan blev det träffis, för en fet kebabtallrik.MumsfilliB! beställde mat och drog hem och slog på rederiet som vi åt till. Haha. Både jag och M däckade efter vårt fyllekäk.
Och dan efter hade jag match. Det var skapligt jobbigt, men gick an. Vi vann iaf, med 1-0.Soffan stod för målet =) En i det andra laget, hade bara en arm. Jag blev skapligt paff när jag såg. Tyckte massa synd, för hon ramlade, och landade på den sidan hon inte hade nån arm på, och gjorde illa sig. Inte undra på, hon kunde ju inte ta emot sig med nåt.. Gaah...
Och igår åkte vi till Kholm, till Magnus mamma och åt påskmat. Jag trodde jag skulle spricka till slut.Blev Proppis.Svingott =) sedan glodde vi på Bröllopsfotografen, och sedan hemfärd.
Ingen utgång för mig igår. Min fot gör ont. Fick ont EFTER matchen i fredags. Asont under foten, längst bak om ni hajjar ?Den bakre trampdynan om man säger så:Phaha.
Men är blå på insidan, och där har jag inte ens ont ? Gör ont när jag stödjer mig på hela fotfan.Märkligt värre.Men det känns bättre idag. Hoppas det är borta tills imorn, då är det match igen, hemma !Wohoo!=)
Så det så..

Ikväll spelar Real Madrid. Mot Racing Santander, borta. De kommer vinna,lätt. Tippar på 3-0. =)

Btw, hatar folk som är good for nothing.. Vad ska man med dom till ?Better off without.





Tackar för mig.tjing tjing. ;)