step up 2.

Mycket bra film.I loved it ! Dansfilmer är ju FÖR jäkla braaa !

Iaf, helgen:
Åkte till örebro med Maria och Karin i fredags,Adlen fyllde år.=) Det var kul, förutom Satin lr vafan det där stället hette. Usch fy.Sämsta musiken ever, och den där dj:n var en tönt som hade typ 4 kompisar bredvid sig.Jag ville slänga ägg på honom, men hade inga till hands. Men förfesten var skitrolig =)
Iaf, åkte hem igår,och tågresan var ett helvete.Jag och Maria höll på att dö av den där jävla värmen,och ingen luftkonditionering på tåget heller.En tågresa i värsta värmen gör jag aldrig i mitt liv om.

Och igår var jag med Magnus och hade filmkväll. Mysigt värre  ;) Och idag har vi glassat på orrö beach typ hela dan. Badat och solat =) Så nu börjar man bli brun på nytt. Blev diss för malmköping hela helgen. We are not sorry=)

Läge för bilder nu =)








http://youtube.com/watch?v=2P3SWl0EAAshttp://youtube.com/watch?v=y4-A4jlojCs  . Sååå bra !=) Jag vill se Mamma Mia igen...

Nu har jag bjussat på några bilder och 2 lovely låtar. =D
Time for bed. God natt och hej ;)


yo hoes !

Min helg var klockren ! =D I fredags så var jag,Magnus,Michael och Sandra på bio i Etuna och glodde in Mamma Mia..Så klockren !=) Haha.. Och i lördags så åkte jag och Rello till Etuna och krökade och hade så jävla kul.Blev Harrys. Många bekanta ansikten där.Aldrig fel. Inte haft så kul på jättelänge fastän jag spydde som en kratta. Hann inte ens in på toafanet ! Inte ofta det händer faktiskt.Fortsatte spyfärden där inne sen. Fräsch tjej va ?=) haha. 

I  veckan har jag tränat och umgåtts med Magnus =) Simmade med Hanna i måndags, fotbollsträning i tisdags.Skulle simmat igår med, men jag var för lat för det och lekte med Magnus stället.Hade fotbollsträning ikväll och jag är helt jävla slut.Sov inte många timmar alls inatt och fick gå upp kl 7 ! Jag dog.

Nu sitter jag här och har färg i håret. Time´s up alldeles strax.Då ska jag ta en lång skön duschjävel..Och sen kanske darlingen kommer förbi.Aset åker till Köpenhamn imorn och ska vara där hela helgen.

Iaf. Imorn blire lugnt,Jag och Hanna ska jobba kväll ihop då och även på  lördag, fram till 15 =) Hon jobbar på söndag, not me =) Så det kan bli utgång då =) Yeeeeeeey =)

Färdigältat nu. Bilder.Sen im Outi... =D









Jag tackar för mig. Puss och hej ! =D

Its been a while.

Sen jag klottrade här.Och så har jag inte bjussat på bilder,taskigt nog.Men det kommer ;)

Sparkat boll på ekborgen idag, med Johanna och Kattis.Sen kom Linneá och joinade. Tränade på inlägg och diverse.Skitkul vare. Och jag kände inte av nåt i låret,so freaking happy =) och jag hoppas det håller. hihi... =D

Nu är jag hemma och tråkar arsel. Precis glott på Grey´s anatomy. Och känner mig lite trött i ögat.

Chillar till klockren musik och kan inte skriva samtidigt,så jag lägger upp några bilder,and then im out of here =) Simultankapaciteten vettni,inte på topp..
Iaf,ska däcka till en film sen. Mycket bra så...








Ciao bitches ;)