Lite picz.. =D






Ja, där bjöd jag på "några" bilder som ni kan underhålla er med =)

Och så önskar jag er ett gott nytt år och god fortsättning =)

I am Legend.

Så jävla bra film ! Glodde nyss in den med Rello=)Vi ska snart slå på Disturbia med.Hoppas den är lika nice. Ni anar inte hur mycket jag älskar att dega framför Tvn med sällskap=)
Imorn är det nyår.Vad ska vi göra ? Jo,jag och Rello ska bara ta det lugnt,nyår känns så jäkla överskattat..Vi har mognat märker jag. =p

På torsdag ska jag åka till Nyköping och provklippa=)Så jag kanske kommer  börja jobba i två salonger,den ena i Nyköping och den andra i Oxelösund,dvs ifall han kommer digga det jag gör=P..Samma ägare till bägge. Nicee !So,wish me good luck.
Har klippt och slingat en del människor sen jag kom tillbaks,och tjänat en slant på det med=)hihi.

Japp.Vi sitter här och funderar, är Robert oskuld ? Mycket intressant fråga. Mogna på den fronten med märker jag. haha.



Nehepp,kanske dags för filmen nu.

Jag och Rebecca tackar för oss. Ha en fortsatt trevlig kväll hörrni.

Pussar

Änglavakt =)

Imorse vaknar jag och Rello och bestämmer oss för att julhandla i Etuna. Vi lånade Jennifers bil och det blev så att jag fick köra. Ja,det gick ju bra ända tills vi hamnade utanför Malmköping nånstans på väg 53.Där fick vi sladd och jag-idioten drog en hastig manöver eller nåt och bromsade och sen gled bilen av sig själv,typ slalom på bägge körfälten.jag vet att man inte ska bromsa eller svänga hastigt,men när det väl händer så vet man fan inte vad man gör.Hann inte tänka,blev så automatiskt.Tur som fan att det inte fanns nån bil eller lastbil på andra körfältet.Då hade vi vart screwed. Och sedan voltar vi ner i diket på andra sidan."slalomet"gick i slow-motion men resten hann man knappt med. Så där låg vi sen,bilen på tvären,Rello nere och jag dinglandes i luften. Haha,vi lyckas fan med allt.Hon sa åt mig att ta av bältet och jag gjorde det och flög rätt ner mot fönstret och över henne typ. Varför,vet jag inte=PIqbefriade vid såna lägen=)
Sen kom det en speciell man som bar oss ut ur bilen och satte oss i hans medans ambulansen och polisen var på väg.Till han och hans fru är vi skyldiga ett stort tack,men vi hann inte ens tacka eller nåt för ambulansen kom så snabbt..  Vill bara veta vilka det var så man kan visa sin tacksamhet och ge dom något.
Varsin ambulans till sjukan ,och där var man i typ 5 timmar. Det sög. Sen kom polisen med och ställde några frågor. Och nu är man äntligeeen hemma och har asont i ryggen,skallen och näsjäveln.Den näsan har vart med om mycket.Bara den inte blir ännu större.haha=P Och Rello ont i nacke, skalle och arm.=( De sa iaf att vi hade en änglavakt. Troo fan det.. Tur i oturen.Thank goood. =D

Lilla annonsen =P

Singelolycka på väg 53.


En singelolycka inträffade idag strax efter halv tolv. Två personer färdades i bilen och båda hemmahörande i Flen.
Två personer färdades med ambulans till sjukhus för att kontrollera om de fått nack- eller ryggskador.



Och så ska jag jobba imorn..Försöka duger iaf =) Julafton och extra pröjs så det blir kanon =) Sedan få presenteeeeeer. Jag och Rello ska först vara med min familj,öppna klappar och äta,sedan glida över till hennes och göra samma sak där =)fetton eller vad ?=) haha.

Ja,vad ska jag mer säga ? Vi hade as skoj på Amazon igår iaf. Kul  och träffa alla igen. =D Japp.Sen äre dags att komma på ett nyårslöfte..

Juldan och nyår ? Ingen aning om vad som händer ännu. Just nu känner jag bara för att chilla.
japp japp. Lägger upp bilder imorn,ifall jag kommer ihåg..Ska glo på film med brorsan nu..

Rello,I love you..

ha det så bra ni.Och God jul på er,wieeee...=D Pusss


how to save a life.

Besatt av den laten pa nytt=) haha.Kommer antligen hem pa fredaaaaag,efter 4 manadeeer har,ar sa javla glad,ni anar inte.men det kanns litet trakigt samtidigt, att lamna allt har nu,men tror ja kommer tillbaks hit i sommar...
Fargat haret annu en gang.Efter det svarta sa fargade ja overharet till rott.Och nu har jag fargat det till brunt,och luggen blond,och underharet is still blont. Intresseklubben antecknar liksom=Phaha.


Och ett stort grattis till min alskade kusin som ska lira med landslaget i fotboll,Lolo Chanko..=)Hope everything works finee=D

Sa det sa. Finns sa mycket att beratta men vet inte vart jag ska borja.haha.. Sa jag later det vara... Wieee.. O,just det,nan som vill aka med till Paris i februari ? Harmassa dar,och jag vill inta aka sjalv =)

Maste dra mig nu..Mat,sedan naaap=)Ses pa fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag=D kiss bye