Men snälla rara söta.

Dra mig vad tråkigt jag har ! Så tråkigt så det finns fan inte.
Ska väl dra och lägga mig snart. Helt slut ändå. Inte för att man har gjort nåt speciellt. Bara glott på Grey´s anatomy hela natten och hela dagen, med min bror och Hanna. =D

Tror fan jag måste glo på ett Heroes avsnitt innan jag sular ner mig i sängfan. SÅ jävla bra så man inte vet vart man ska ta vägen. Heroes är lite bättre än Grey´s men bägge är suveräna. Börja glo ifall ni inte redan håller på.

Jävla skit tradera. En på jobbet fick mig att registrera och leka runt där. Och så råkade jag lägga ett bud på en jävla klock kartong ! Och budfan är ju bindande, och ingen annan lär lägga bud på den keffgrejen..Jag vill inte ha den där förbaskade kartongen ! Sista gången jag är ute  på det där tramset. Sånt därnt är ju bara skit ändå.Lurerigrejer. Jag HATAR kartonger. Gaaah.

Snart helg. Så skönt så. På fredag blir det amazon. Sorry September,diss för din del. Hörde att du var keff live, så det blev bangning, tyvärr. Och på lördag vetefan vad man ska hitta på. Förmodligen ligga hemma och ha ångest eller glo på serierna som vanligt !=) Fortsätter vi som vi håller på, så kommer vi inte att ha något kvar att glo på .  Deprimerande !

Längtar tills nästa helg, då ska vi nämligen åka till Öret och hälsa på Adlen. Ska bli kul =) Synd att man inte satt vid andra datorn så man kunde lägga upp bilderna hon skickade från Sabinabels födelsedag..

Fan, de åker ju till Malta snart, Hanna, Sabina och Malin. Mindre kul så det vrålar om det =(
Min make-up utb. skjuter jag upp. Får bli efter sommarn eller nåt. Jag är velig så man dampar på det ! Äh ni fattar ändå inte.





Drog nu. Hat bra. Över och ut.





Roy =)jaa.Mike =)Mein broder, Roy =)Mein broder, Michael =)


All kinds of time.

Alla hjärtans dag today ! Fått massa söta sms ,som jag då inte räknat med. Tack så mycket =) Blev iaf glad =)


Ska snart in till Kholm med Nermina, sabina och Johanna ock käka på Donken. =D Så gott så. Min nyttiga diet höll i 2 timmar. Haha. Palla bry sig om hur insidan ser ut. Min består av flott ! Inte mått dåligt över det, så egentligen är det inte farligt. Men jag brukar käka massvis med blomkål för att undvika cancer i magen, så då jämnar det ut sig =D Flott, utan cancer=asbra så !

Tror jag förvirrade mig själv där en sväng.

Får se vad som händer ikväll. Hoppas Robin kommer hem skapligt så man hinner umgås lite= P Annars har man ju Hanna darlingen =) Funkar i alla väder =)

Jaja. Nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Sum 41-Pieces, jävla bra låt. Skulle bara upplysa er om det.

Nää nu blev jag sugen på champisar. Ska nog stoppa ner några i käftfan.
Och faan ta er upp och ner. Det snöar sönder ! Usch.

Hej sveejs.Fuck facee..

=D
mich,rell,jathis is how we rock you all =P=)=Dwiee =)bigbaraboom!=Phaha
=)


Hell yeah !

Vad kul det var igår. Vi firade Sabina, hemma hos henne. Och Adlen var med.Längesen man träffade henne. Men hon hängde inte med ut, vilket var synd, för vi hade grymt kul !=)
Så först så käkade vi. Asgod kycklingpasta.. Och sedan glodde vi in den ruttna melodifestivalen. Lyssnade bara på nån låt, för det var SÄMST ! =)  Vi var iaf 13 pers som drog ut i Etuna, på Lotus.Första gången jag var där. =) As kul..
Men inte fan var vi med varandra, vi som åkte in ihop..Som alltid..:P Träffade massa annat folk som man hängde med. Haha. Kul ju, men egentligen är det roligast och vara med dom man kom med. ;)
Lyckad kväll iaf..
Skulle blivit efterfest med, som jag, Malin och Gösen skulle dra på. Så vi tre stannade kvar, medans de andra åkte hem. Men det  var ju en jäkla bit och gå och så frös vi häcken av oss, och ångrade oss och ville  dra hem och sova. Tur att vi träffade Bayram, en f.d flenare och sov över där. Bussigt =D .Spydde som en kratta imorse. BLÄÄÄ..så nästa helg ska jag baraa ta det lugnt. Den som vill chilla med mig, får gärna göra det. =)

Rör på era fötter o-aaaa,och vicka era höfter o-lalalaaa.Gör som vi, till denna melodi..Så kom och  dansa med oss, klappa era händer, gör som vi gör, ta några steg åt vänster. Lyssna och lär, missa inte chansen, nu är vi här med caramelldansen. Haha. skön låt. Lite fjortis, men chill. =)

Har varit seg hela jäkla dan. Ska fan ta och lägga mig snart, för jag känner mig sliten som en antastad häst...Så sova nästa ? Jag skulle tro det.

Hörs då..
Hej svej !

She´s gay.

Men sorry Hanna jag är inte lagd åt det hållet.LÅT mig vara ! Jag tror hon är en crackhoe. Lite iallafall.Och så tycker hon om gamlingar som tror att dom är gravida.
Hon är bara avundsjuk för att jag var kung Loui,(vetefan om det stavas så, men vad ska du göra åt saken liksom?) =D Japp Kungisen var jag i 5an, och hon har fortfarande inte slääppt det. Hon kunde däremot inte komma ihåg när jag var berättaren i De 3 musketörerna.. Och så vill jag bara upplysa er alla om att jag var bäst på småstjärnorna. Alla föräldrar älskade mig, och jag tror att de önskade att jag var deras barn än deras egna. Jag var lite av en kändis när jag var mindre. I still have it. Men nu försöker jag hålla låg profil. Todeloo på den fronten..


Idag har jag vart en duktig sate. Har jobbat, tränat och simmat. =) Och ikväll har jag chillat me Hanna alias Mochanna  och glott på VännOr och Sthlm Live =D haha.. kanon.

Japp så är det.. Imorn kanske det blir utgång med Rello i Katrineholm.. Men då får man inte vara sliten på lördag, för då ska vi ju f ira Sabinabel som har fyllt år.. Då blir vi ett gäng som ska in till E-toown !

Men nu mina kära vänner, ska jag och "den där" fortsätta och ha oss...

Todelooooooooo (uttalas med en jätteljus slampig kvinnoröst)

men heey där !=DHannashakar ass för idoljuryn=Dhahaha

Gårdagen.

Var lyckad. Vi hade askul.. Åkte in till Etuna med Rbecca, Nermina, Alex, Almo och Josefina. Och där vare Rolling som gällde. Haha, var ju kul.

Jag, Rello och Nermina drog hem till Josse och Macke och förkrökade där.. Och jag blev bundis med deras pitbull Santos.. Tyckte först att den där hunden var creepy, men sen blev vi bästisar. Haha. Han kom inte lika bra överens med Nermina. Hon råkade springa in till köket som en brottsling, en sväng, och då fick hunden " damp" och sprang efter henne och började skälla. Hon gallskriker och Josse springer efter. Han rörde inte henne, skrämde bara upp, och jag och Rebecca DÖR av skratt. Det var det roligaste på förfesten.

Och sedan träffar vi Alex, Almo och Josefina och åker in till stan. Vi gled först till O´Learys, och tog några drinkar där. Var dött med folk, men vi hade askul med varandra =).. Deras Rosa Panter är klockren ! Sen gled vi till Rolling.. Där träffade vi David och Björn. Aja, askul vare förutom att mina jävla skor höll på att ha ihjäl mig.
Med rätt sällskap så har man alltid kul =D Den ni..

Och nästa helg ska vi in till E-town igen, och då är det Sabina som ska firas =)  Wiee...


Jani, era små stjärnor, jag tror nog at jag ska ta en nap igen. Har redan tagit en 4-timmars nap, men vaknade av hunger. Och nu när man är mätt igen så är det skönt att få lägga sig igen, på rygg. Gör jag alltid när jag är proppis. Då liksom fungerar kroppen bättre och så.. Eller nåt. Men det är skönt ! Den ni..


Ikväll blire bara film som gäller..Palla göra annat.
Nu gick jag.. (hon gick )


Todeeloooo...

lallaaaaDaquiri.aldrig fel.Gladast i city !=)Rello & jaa
161941-1

Not well..

Shoot me slowly, someone !

Det känns som att mina inälvor är på väg upp ur käftfan på mig, och jag tror att mitt huvud är på smällen.
Och jag tror fan mina ögon börjar skela nu, då är det fan illa ! Blev värre efter att jag vart och tränat.. =(

Måste vara bra imorn, för vi ska nämligen ut och fira Rebecca, som fyller 21 =) Och hon vill firas i E-town, så det blir nog Rolling eller Lotus som gäller. Aldrig vart på Lotus, så d skulle väl vara kul o checka läget..
Eller nåt..
Äh, tror jag ska dra och lägga mig nu.. Så kortfattad var jag..Och trött som en gammal fiskmås, som typ flugit ihjäl sig själv.

Dra mig..

Hej svejs.. Fuck face..