So long...

Åker till Thailand ikväll !! =) =)
Det ska bli dunderskönt. hihi...

Lyssnar på Brandi Carlile - The Story nu. Sönderskön. Mobilen är laddad med en massa sönderskön musik.
140 låtar lär duga !=) Tjatar ändå sönder samma låtar, så jag klarar mig indeed =)
Nu, äta,sedan packa lite till, och slinga håret på Mangan om vi hinner =) Måste dubbelkolla så att jag inte glömt nåt också. Jävla luftfuktigheten i Thailand var 58% när jag kollade igår. Mitt hår ! Kommer se ut som Monica när dom är på Barbados. Haha.

Hörs om 2 veckor.


Ska njuta ihjäl !

Hej svej =)


F*tt-nyllen !

Idag fick jag ett brev gällande fotbollen.
Tänkte, jaha vad är det nudå ?

Och jo,det ska jag tala om,det var böter på 500 kr från incidenten i september !
Idioterna tror att det är proffsfotboll vi spelar, först stänger de av mig 8 seriematcher, och nu får jag böter på köpet också !Det är ju bara jävla tönt-tjej-fotboll..  Det blev ju ingen polisanmälan, varför göra så stor sak av det hela ? För att de är riktiga tards,det är vad dom är ! Jag kanske förtjänar 8 matcher,men det gjorde den där jävla apan också,och hon fick 2 ! 2,när det var hon som började och inte kunde avsluta det. Vilken jävla pajas. Usch.Jag är fan irriterad..Och nu får jag böter på 500 kr,som jag själv måste betala för att vår tattarförening inte har pengar till det.....


Och så är jag så sugen på kräftor. Såå sugen så ni anar inte ! Kanske får bli det ikväll.Om jag fortfarande är sugen då. Det är ju så jävla kallt.. =/
Och så känner jag mig inte helt kry heller. Unna mig själv en massa gott ikväll är givet. Och så ska jag glo på film och mysa ner mig själv i soffan. Kan det bli bättre ? =)



Puss på mig och fuck min otur.

Btw, Lady Gaga- Bad Romance =  <3


Yeah, London baby !

Där var jag och Magnus i helgen =) Fredagen var sisådär,för när vi kom dit,så var det regn, och vi hade svårt att hitta, så man fick irra runt i det där tönt regnet och jag kände mig som en förvirrad höna. Men det gick bra sen, allt tack vare Magnus. Vad skulle jag ta mig till utan den där karln ?=)
Senare på kvällen åt vi på Garfunkel´s. Det känns som att vi drack öl hela tiden. Min mage har set uppblåst ut,och det var inte hett ! Men nu är det borta =)  Ska inte dricka många öl i Thailand inte, vill inte få en ölmage.Haha.
vi åker om 9 dagar. Såå lovely och jag längtar ihjäl miiiiig ! =D

Hursom. På lördagen, så var vi på Harrods, och jag fick ett medlemskort därifrån,helt kostnadsfritt och man fick 10% rabatt på det man köpte dirr.. Ännu bättre. =) Sen provade vi deras berömda Fish & Chips. Det var gott =)
Och sen var vi på fotboll Tottenham-Sunderland,som resulterade i 2-0. Skitbra match,och vilken upplevelse. Var ca 40 000 i publiken. Det sämsta där var att man INTE fick dricka öl på läktarn. Jag gled ju ner och köpte 2 öl,sen sprang jag upp för trappen i full fart när vakten säger att det inte är tillåtet att dricka på läktarn. Så jag traskar ner och ser 2 gubbar skratta åt mig.Sa att jag inte visste om det och försökte flina oblygt tillbaka,men jag skämdes ihjäl !
Ringde Magnus,som fick komma ner och ta sin öl. Han kom ner samtidigt som hur många som helst,för domarn hade precis blåst av då, och det var så trångt att stå där,man kom inte förbi nånstans. Hursom, så var det iaf en upplevelse och en klockren match =)
Sen åkte vi tillbaks till hotellet,och gjorde oss iordning
för att gå ut och äta. Vi hamnade på American Steak house,och vi tog en varsin T-bone Steak.Fan så gott.Jag skulle kunna kläcka i mig en sån nu.Och det började regna järnet sen.Hur kul var det ? Mitt hår blev fucked up !

Och i söndags var det Piccadilly Circus som gällde =) I liked =) Det var bara fredagen som kändes minre kul,för man var så lost,och irra runt i regn är nåt jag hatar. Blä. Annars var det gr8 !
Och så var det var synd att vi inte kunde glo på Chelsea-Man U live,men den matchen såg vi iaf på TV  i baren på ett hotell som låg nära station,för vårt tåg till flyget skulle gå ca 20 minuter efter matchen...

Hursom,så hade jag en lovely helg,med min underbara älskling,och det var den bästa födelsedagspresent jag nånsin har fått !=) I love you babe !

Nu nu ska jag lägga upp några bilder som jag tagit med min mobil, från London.Det blev inte många,men men =P
  

  

  

 

Den där korven provade vi efter matchen,och den var inte god=P



Btw,mina föräldrar är tillbaks från sin semester,de var borta i ca 2 månader, och det är så skönt att ha dom hemma i Flen igen !=) Yeey =)


Nä nu ni måste jag dra =) Hörs. Över occh ut.


Jay Sean feat. Lil Wayne - Down

Is tha shiiiet ! Jag älskar ihjäl den. =)

Klockren helg, speciellt lördagen. Hade en klockren förfest,och seriöst.mitt lag var verkligen bäst på charadern. Jag fick imitera Boxer-Robert och mitt lag gissade rätt på det. Ofta ?! Haha.Och vi fick även Ipren-Mannen och vi gissade rätt på det med. Haha.. Vi gissade faktiskt rätt på alla, till skillnad från det andra laget ! Men just dom här två var lite funny. Hanna,Thess och Sama, dom sämsta domarna ! De plussade på extra poäng till förlorarna så att vi skulle lacka. Och det gjorde vi. Haha.

Även den här helgen kommer bli klockren,och jag längtar ihjäl mig, för jag och Magnus ska åka till London =) Wohoooo ! =)
Sen är det inte långt kvar tills vi ska åka till Thailand. Kan det bli bättre eller ?=D Jag är sååå glad.. =)  

Usch,ikväll ska jag jobba. Sen åka och träna.. Sååååå kul !=D Det jobbiga är att man får så himla ont i trampdynorna... Helt röd under. Inte hett i must say.Och absolut inte skönt.. Men men ,man är ju ingen tunnis. =P Haha.

Nä nu ska jag glo på Desperate Housewifes. Börjar faktiskt bli osäker om det är Dominique eller hans fru som ströp Julie. Hoppas man får veta det i detta avsnitt =) Hihi. 




 
  
 



Hejsvej !