I can feel it.

Like a rolling thunder chasing the wind. 
Precis glott på film med Malin och Linn. Step Up. Så bra. =) Gårdagen ? Pizza och Bio som gällde med Sandra,Thess och Malin, Guldkompassen som gick.Klockren !! =)



Och i helgen blíre jobba för min del,så det blir lugnt. Btw,all in my head is just imagination.Inte allt,men "det där". Och nu måste jag slå en drill ! See ya. Dont wanna bee ya ! =D



Yes my lord.

Gårdagens populära mening. Verkligen. Orkar inte skriva om gårdagen,tänkte bara dra in ett litet klotter här,så man slipper höra tjat om att uppdatera denna blogg. Ja,tjat hit och tjat dit,det enda man fått höra på sistone.Och folk som snackar om sig själva dygnet runt.Låt mig va fan ! Står det psykolog eller frälsningsarmén i pannan på mig ? Samma jobbiga männskor,och samma jäkla tjat..Som tuggummin i röven på en.
Ja,iaf, jag är sugen på pizza.Men jag orkar inte ta mig ut. Sååå jäkla seg nu.Har ju vart och glott på innebandyn hela eftermiddagen. En lustigkurre kunde ju inte ha lite kortare shorts.Seriöst.Såg en lebb oxo.Var hon tvungen att försöka leka värsta mannen  ?Var ju manligare än en manlig man. Inte så att jag inte tycker om gays,inget emot dom,men bögar är ju chilligare än lesbos. Varför kom jag in på detta för ?
Och att pippa med en kompis till en man gökat med,eller med kompisens ex ? Uteslutet på min lista.Men ja, alla tänker inte likadant som mig.Inavel hit och inavel dit. Verkar rätt populärt..Liksom vart är de "normala" ? Finns väldigt få av dom,vilket är synd.. Med normala menar jag inte lame peeps som är som alla andra direkt,utan de som tänker rätt i detta sammanhang. Ja,ni fattar väl.För jag är keff på att förklara.
Sitter och lyssnar på en utav mina favvo låtar, Lightning Crashes, med Live. Går inte att tröttna på den.Samma sak med How to save a Life med The Fray.Säger då det.<3.
Ska glo på Gossip Girl med Michael och Sandra nu. kanoners. Tackar för mig.



Enjoy the view of ledsna BulleMisa.



Hej sveejs,Skit feejs..

Manlig utlösning

Visste ni att "de" kommer ut i 40 km/h. Haha, lol =D


http://www.youtube.com/watch?v=LuSBCIV1zuQ


Fattar inte varför den inte länkar dit dirren,men sköt det själva.In på youtube,sen fight for kisses !
Haha,den är klockren !
Okej. Hejdå !


top of the world.

med The all the american rejects.Diggar den hårt ! =)

Vinkväll hos Tom i fredags. Började hos Sissi,sen skjutsade hon mig dit. Och jag blev dålig som en stjärtgosse.Följde med Mathilda till Statoil för att köpa en hamburgare.Men jag spydde järnet,och de tankande bilarna var min publik. 
Sen gled jag in och köpte den där jävla burgaren,och den spydde jag upp hos Tom.Stopp i handfatet eftersom Erik var inne och pinkade och jag kunde inte spy nån annanstans ! Emelie tog reda på det där. Grävde i mina insides med bara händer. gaaah.
Sen ville jag hem,så Mathilda körde hem mig.. Skulle till Amazon igår,men Thess ville absolut till Etuna så jag,hon och Sandra åkte in dit. Var as skoj,massa flenare träffade man på.Alltid gött =) Hörde idag att det var dött som döden på Ama,så det var tur att man inte drog dit. Fan jag är hungrig igen. Men jag ska somna till en film som jag ska käka till senare. Ni hängde inte med va ? Knappt så att jag gjorde det. Måste bara upplysa er om att min blogg är rätt populär. Kul att så många är intresserade av mitt liv. =P Läser också min egen blogg.haha.Rätt dålig på att läsa andras,men det händer.. =D
Jaja,Orka tjata. Bilder sen drog jag.






Och så vill jag upplysa er om att det var jättekul att Jessica & Dutt kom förbi i fredags, och lät mig pilla på deras hår;) 


Och en sista sak,Daughtry-Home. Är råkär i den låten,den blir ju bara bättre och bättre..Så fin ! =D
Dåså,då har jag gjort min plikt. Hej svej !

you know my name.

You know my face and you´d know my heart if you knew my place.
I´ll walk straight down,as far as i can go.. Indeed.

Kom nyss hem från Sjukan. Checkade upp ryggen IGEN,och min söta stackars knoge som är fucked up. Fått ett extra ben på den som står ut..Lungan,för den är inte bruten,bara märklig för tillfället.haha. 
Sjukgymnasten imorn då.Han var klockren =) Så jag kan börja träna snart igen,ska bli såå otroligt skönt ! =D
Helgen var chill. Lugnt i fredags,och firade Rello i lördags. Som fyller diag, Grattiiis ! =) Det var skoj. Men kroppen mår inte direkt bra efter det. Ont och bulor lite här och där. Smällar man får ta. Men nu känner jag att har har lessnat på att festa. Det säger jag varje gång. Samma sak som händer och så får man alltid den där ångesten. Dumt att bara skippa det och göra nåt vettigt så man mår bra sen =) Eller så får man dra ner på det,så det inte blir så jävla enformigt..
Fan,jag som skulle åkt med till Helsingborg nu den 7e !!! =( Får ta det efter påsken,då åker jag med Hanna dit. Men jag vill verkligen åka med nu =( But i Cant =(.

En bra film som jag måste rekommendera ,Preminition, med Sandra Bullock. Riktigt bra,men slutet var dock inte lika bra.

Japp. Ska snart dra över till en lady och klippa henne. Och sedan dra till jobbet. Men innan det ska jag hinna med 2 Vänner avsnitt =) Och äta medans jag glor, of course. Pannkakor,jag dör så gott ! Ja,vad ska man göra i helgen ? Jag vill bara glo på film. I love it =) Japp.. Nu ska jag väl lägga upp några bilder,och sedan hörs vi va.




Över och ut !