Heeeeeeej =D

Vill bara upplysa er om att det var ett helvete pa arlanda.Flygfan var sforsenat,sa jag satt dar mobbad i 5 fucking timmar ! Hade ju min mobil som jag underholl mig sjalv med,och tog bilder med.Folk verkade tro att jag var ett mongo,men jag holl pa och dooooo. Blev sa glad nar jag kom fram. Badade och solade dirren.Och jag borjade min lilla utbildning igar.Har redan prov den 4e september, om naglar,smink och hyn.Da ar det muntligt och sa ska jag visa belgierna hur det gar till.haha.Kanns creepy,men det gar nog an.Inte borjar med har an,och det suger.Det jag sett mest fram emot ju.Klippt mig med forresten.Tankt pa att gora det ett tag,och nar jag kom fram sa tog jag saxen och b;rjade klippa.Och jag ar saa nojd sa.Inte klippt av hela haret om ni tror det,kan ju fortfarande ha uppsatt,men det ar lite kortare dar bak och litee langre dar fram,Har tvartemot det jag hade innan.Ah,ni fattar nog inte..Ni far se sjalva.hiih.
Sitter hos min moster nu,pa hennes mottagning och har ganska trakigt.Ska snart glida ut och ata.Jag ar hungrig som ett creep.

Saknar alla dar hemma.Jatte mkt. Men jag har och gora hela dagarna,sa tiden gar ganska fort tack och lov.Hela veckan ut, ska jag fa extra lektioner,for jag har missat lite.Men det ar kul.Ska bli roligast och fa extra klipplektionerna=D Har en privatlarare som ska hjalpa mig,i hennes salong=Dnice !
och sa har jag en egen chuaffor,ringer bara,och sa far jag skjuts vart jag vill.Haha ganska chill,men lite trakigt att man inte hittar sjalv och sa.Da hade man ju garna gatt,sa man ror pa sig litee.Tank om jag blir ett fetto.Asch,hoppar framfor ett tag da=P Just kidding.For it aint gonna happen.=p

Och horrni,ni maste halla mig uppdaterad om vad som forrsigar dar hemmma..=)


Alltsa,deras internet,gaaah,blir galen.Hinner fan foda 2 barn innan det hander nat.

Mitt nr har btw 00963932668351..wieee... Det andra svarar jag som sagt bara sms pa,som ni kanske markt =D

Gar ju fan inte att lagga upp bilder har.Lol.. Terrar imorn igen,kanske gar fortare och smidigare da.Finns nan bild pa lunar annars,kolla dar.=p

Jani,nu ska jag kaka.Shaworma ar givet ! i fucking love it.haha=P


Puss puuuussssss


Ikväll...

så draar jag.21 glider flyget.. Fixar ett nummer som jag har där borta med,så ring inte mitt vanliga nr,jag som får pröjsa då.Äh,kommer ändå inte svara.Bara på sms =)Gör inte om samma tabbe som ja ggjorde i Hollan -03.Var där i 3 veckor,och jag hade ingen aning om att jag betalade när folk ringde mig.
Så när den feta räkningen på 10 600 spänn kom så  fick jag CHOCK !Och mina föräldrar var inte glada då.. Det kan man ju förstå=P

Igår kom Hanna,Sandra,Lina,Sabina,Mathilda och Michelle över och käkade smörgåstårta och några av oss bestämde oss för att åka in till stan och glo på snygg-erik,ola och danny. Hade ingen aning om att de skulle uppträda förrän Michelle sa det,och då ville jag in dirren !=) Jag,min bror,Hanna,Michelle och Sandra åkte in.Malin,Thess och Martina mötte upp oss i Etuna. Dom 3 var fan bäst.. =) ! Och keff Linda Bengtzing sög,och hon verkade tro att hon var med i nån keff pjäs.Blev galen,men snygg röv dock. Och nörjade spööö regna.inte hett !

Alla hann ju inte komma igår,eftersom vi åkte,så jag har haft besök nu på morgonen med,av Thess,Malin,Martina,Hanna,Rebecca och Linn.Angelica och Emelie kommer förbi om en sväng.

Sitter och lyssnar på en låt som jag inte hört på år och dar.Wherever you will go med the Calling. Så jävla skön låt och man var så besatt av den förut.. Och tror jag blivit det på nytt igen... =)

Jaa ni.Egentligen ska jag känna mig jätte nervös och så.Men det är fan bara flyget som skrämmer mig tror jag.Ännu värre och åka i mörkeer ! kl 1 inatt är jag framme,ifall vi, som sagt, inte kraschar. Gaaaaaaaaaaah...

Kommer sakna järnet efter alla här hemma.. =( Mina syskon mest,de där 2 är mina ögonstenar.. =)

Jaani.Ni får ha det så bra här hemma.. Glöm bara inte bort mig;)Litye omöjligt kanskee,men ändå.Jag vill inte komma hem,och så säger folk:Vem är duu ? med fingret i ens fejs. hahaha..

Lite pics..wiee




Puss och kraaaaaam


i need it when i want it.

I want it when i dont...


Idag har jag vart i e-tuna med mina syskon och Hanna. Och sedan har jag klippt min ena broder. Blev så läckert så =)

Och vad har jag mer gjort ? Film o inget mer alls.. Det har ju regnat idag. Finns inte en möjlighet att jag glider utanför dörrn då..

Imorn ska folk komma till mig och käka smörgåstårta och säga hejdå,för nu på fredag  drar jaag.
En sak som jag tycker är lite tråkigt är att så många ska flytta härifrån. Bla Angelica som drar till Växjö,Sabina till Holland,Martina till Helsingborg,och kanske Hanna med,Jonte till Gbg och Karin till Uppsala.. Men drar Hanna,kanske jag joinar henne. Det återstår att se;)

Ja, i helgen är jag i Latakia Beach;)hihi..





Då drog jag. Puss tjaaaa


tjosan.

kortfattat om helgen.Chill i fredags med filmer,Grey´s anatomy och vännOr,helt ensam. Det var fan skönt.. =)
Och i lördags så vare fest i etuna. Åkte in med Karin,Nermina och Michelle, till Thomas och Linneá, som hade inflyttningsfest,och sedan begav vi oss till Lotus. Jag började må piss redan på förfesten,jag skyller på Karins jäkla shots ! En shot var ju typ en 8a,och vi svepte ju några stycken där,och jag ville inte verka sämre och tog några till..USCH. Gott då,godissmak typ, och nu,vidrigt.jaaack..

Ja,efter en sväng blev de Lotus vi gled till,vilket var nice,eftersom jag och Karin blev bjudna på skumpa och helrör...haha.Ja, det var väl det ja kommer ihåg från den kvällen..

Och fan,på fredag drar jag..känns nu vill jag lova. Vaknade imorse med en märklig känsla. Tänk att vara borta  i 3 månader..Hoppas bara att det beror på att jag är nervös inför flyget,hatar fan att flyga ! Tänker alltid att man kommer krascha,och dör  inte av själva störtandet,utan av att en krokodiljävel lr en haj äter upp en levandes. Och jag vill inte bli uppäten av nåt ! jag vill ha varenda kroppsdel kvar och så vill jag sitta för mig själv vid fönstret så jag kan luta min skalle när jag sover.Aaaah,jag ska sluta älta,ni vet inte hur mycket skit som glider runt i min lilla hjärna...

Snart kommer Sandra och Hanna hit.Vi ska glo på film och moffa.Ovanligt vaa ?=P

Bilder medföljer såklart.tralalaa..tjo hej.









Yara,Michael & Roy af Rem. Gud vad god när vi blev till;)


one of a kind.

9 dar kvar fan. Känner nästan att jag får kalla fötter. Ska jag banga eller köra på det ? Äh,som Nike säger:Just do it, ffs !  wiiee =D
Sitter hemma nu,as mobbad, och funderar på om jag ska sova eller glo på film. Sånt svårt beslut,visst ? Sug kuk för fan. Jag är sjuk. Min röst är iofs het,men det gör ont.. Ska väl inte gnälla som en bitch, men har inget annat o göra just nu.

Helgen var chill.Film i fredags med mina lovely syskon och lovely Sandra,och fest i lördags fastän jag jobbade i söndags.Men det gick bra minsann,och kul så in i vare med =PSjukt trött bara,men inga spyor denna gång loosers=P.
Och vad har jag gjort i veckan ? Jobbat,solat,badat,lirat tennis och det gamla hederliga, filmeeer, såklaart=) Kollade in The Wicker man ikväll,med Thess,Martina o Malin. Slutet sög fan. Jävla tattare,filmen hade 2 slut.Och bägge sluten sög balle !

-Vi rekar sjyssta åk, och spanar på brudar och coolar.
-jaså,"själv har jag hak på flytet.Tuggar med gluggen.Pang i barren". What the fuck does that mean?!
Haha, jag dör av gaarv. Thess hänger med. Money Talks is tha shiieeet ! =D

Jag ska fatta mig kort. Lägger upp bilder,och sen ska jag somna till en film. Där har ni mitt slutgiltiga svar.Då gled vi. KYSSS o heeeeeej =D

.


This is all of me.

Is there nothing more of me than this ? Inte för tillfället nää.Sitter hemma som en lus och chillar järnet.Vaknade för en sväng sen.Alltid nice med nap´s. Ska berätta lite om helgen. I torsdags så åkte jag,Malin,Thess och Karin till Adlen.Jonte och Jimmy ärtorna kunde inte ta ledigt från jobbet så de dissade oss. Men vi hade kul ändå =) Speciellt på fredagen,mer drag då än på torsdagen = ) Vi gled till Frimis då.Klockrent place..Träffade lite nytt folk,vilket alltid är nice. 2 stjärnor som jag tyckte var klockrena var Mahyar och Christian. haha =) Christian är en buse som jag skrivit med ett bra jävla tag på nattstad och msn,och han bor i Sthlm.Och vem fan träffar man där borta,båda ovetandes om att den andra var där, vid baren.Jo han.haha.Det tyckte jag var så klockrent.Fattade först inte vem människan var, förrän Adlen berättade det,eftersom de två redan träffats tidigare =P Och Mahyar är den där beatboxen från talang-07. Klockrena jävlar iaf =)
Och i lördags så åkte vi och Adlen hem till Flen för att Gamla kompisar från Gbg och Sthlm var här på besök.
Och när jag kommer hem, vad är det jag får syn på då ? Ett puder som jag köpte dagen innan för 250 spänn,var ju helt förstört. Råkade mosa sönder innehållet på nåt konstigt vänster.Det var ju så bra !Och mina nya heta glajjor råkade jag med ha sönder.Jag som letat efter ett par såna så längee ! Lackar juu... 
 Iaf,  vi förfestade hos Adlen, och gled sedan ut i E-tuna. =)Sååå skoojj =) Och i söndags så var det bara chill som gällde,med film och moff.Och lite senare på kvällen så vare mys som gällde; ) hett !

och så vill jag upplysa er om att min dag har sugiit idag ! Usch.brukar inte ha dåliga dagar,men idag..Jag säger då det..Alltså sega och lata människor kan verkligen irritera sönder en.usch !
Och vi som skulle lira tennis idag.Fick ju inte tag på nyckeln =( Men vi kör på de imorn ist =) Jag,Hanna,Jonas och Tom spelade i måndags, och fan så kul det var. Ägde ju sönder. =) Bollsporter och jag kommer mycket bra överens =D Den ni =P haha..

Nu ska jag glo på Yo momma, så jävla klockrent =) Och efter det ska jag lägga upp bilder =)


image198